Aygıt yöneticisi'ne git ve ses video ve oyun denetleyicileri altında ses sürücüsünü bul sağ tıkla sürücüyü güncelle seçeneğini seç sağ alttaki ses simgesine...
bazen eski yada uyumsuz sürücüler performans sorunlarına yol açabiliyor güncel sürüm olup olmadığını kontrol etmelisin RTX 5080 için en güncel grafik...
Windows güncellemelerini yapıp gerekirse temiz bir Windows kurulumu gerçekleştirebilirsiniz mavi ekran hatası ben iki sefer yaşadım sürücü güncellemelerini...
ekran kartını çıkart tekrar tak monitörü farklı bir kablo ile kontrol edip görüntü geliyormu denermisin bilgisayarı kapat yeniden aç dene sorun devam ederse...
grafik sürücülerini mutlaka güncelle birde oyun içi grafik ayarlarını düşürmek veya değiştirmekte işine yarayabilir bende de aynı oluyordu teknoloji destek...
Ctrl+Alt+Delete tuşlarına basarak açın ve arka planda çalışan programları kapatın, gereksiz dosyaları silin, tüm yazılımlarının güncel olduğundan emin olun...
dosya 512mb dan büyük bu sebeple dosyayı açamıyorum açabilirsem zaten bölmeye ihtiyacım olmaz.
Not: LibreOffice ve 2003 Word ile açmayı başardım fakat...
Word dosyasını açtıktan sonra sayfaları seç ve kopyala uygun bir isimle kaydet aynı işlemi kaç parçaya böleceksen devam et sorun yine devam ederse 11858...
Monitör ve bilgisayar için en güncel sürümleri yükle. Monitörün ve grafik kartının güncellemelerini kontrol et mutlaka eğer hala sorun devam ediyorsa destek...
Acer'ın kendi destek sitesinden NVIDIA GeForce 710M için özel sürücüleri indirip yükle baktın sorun devam ediyor 11858 numarasını istersen ara benim...
iPad'i bir bilgisayara bağlayıp PC'de iTunes'i aç güncelleme ve geri yükleme noktası oluştur bunu bir dene istersen sorun yine devam ederse istersen destek...