Merhaba forumda +18 bir reklam çıkıyor 3 kere göstermeye tıkladım 4 kere report ettim tekrar aynı reklam çıkıyor bunu nasıl çözerim reklam engelleyici...
Ben bu sorunu yaşadığım zaman: ya konuyu değiştiririm, ya nefesime odaklanırım. Bir şekil meditasyon gibi düşünün. Duyduğuma göre sürekli böyle yapmak...
Seneler boyunca bu sorunu biri olarak söylüyorum ben çözümü beynimi asla boş bırakmayarak buldum. Tamamen hiçbirşey yapmıorken bile müzik dinlerim, uykuya...
Mesaj kasmaya uğraşmıyorum birincisi. Ikincisi burada baya aktif olduğum için mesaj kasıyorum gibi gözüküyor ama ben buraya bunun için gelmedim. Üçüncüsü...
Yoracaksın beynini ve sen fiziksel olarak yorulucaksın yatağa girdiğin an beynin düşünmeye başlamadan yorgunlukla beraber uykuya dalacak. Yormak içinde işte...
Merhaba acil custom rom öneri arıyorum ve bide nasıl kuracağımla ilgili video falan atabilirseniz iyi olur.
Tablet: samsung galaxy tab 3 lite sm t111 nq
Merhaba az önce kardeşimle shorts izliyorduk adam fifa videosunun ortasına +18 bir şey koymuş ben anlamadım youtube videoları denetlemiyormu? yoksa ben mi...