W

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• W
      Warpwarp, 2K 27'' Monitör Önerisi 7-10k başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sanırım bu sefer buldum. Amazonda ürün resimlerinde bir belge yer alıyor oradaki model G2722P'nin HKC modeli olmalı. https://amzn.eu/d/9vOkGRl...
    • W
      Hocam öncelikle verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim. HKC'nin yurtdışında kendi adıyla satış yaptığı KOORUI g2722p modeli sanırım HKC G27H2. Bu...
    • W
      260HZ gibi yüksek bir değere çıkmanın çok önemli olacağını düşünmediğim için bu monitörü sormuştum. Ancak renk, panel kalitesi gibi konularda çok daha...
    • W
      Monitör konusunda kasım ayını beklemeye karar vermiştim. Şu an indirimleri takip ediyorum. Amazonda KOORUI markasının monitörünün ciddi indirime girdiğini...
    • W
      Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Ayrıca belirtmeyi unuttum pivot özelliği, hoparlör gibi özelikler olmasa da problem yaratmaz. İki cihazı aynı sandım...
    • W
      Warpwarp, Monitör kategorisinde 2K 27'' Monitör Önerisi 7-10k başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba 27" 2K dizi-film izlenip oyun oynanabilecek 7-10k bütçe ile bir monitör almak istiyorum. Birçok yorum okudum ancak okudukça kafam çok daha fazla...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,746
Üyeler
183,885
Son üye
Penci Zurna
Geri