allah senden razı olsun ne zamandır bekliyordum yeni gördüm gözüm gönlüm açıldı
1753214652
allah senden razı olsun ne zamandır beklıyordum gozum gonlum acıldı
Vakti zamanında bende de vardı arkadaşlar görünüşü bir çok sogutucuya göre güzel. Ryzen 5 5600 i5 12400 tarzı işlemcilerde iş görüyor. Daha yükseklerde yetersiz kalabilir. Sessiz çalışan bir sogutucu değil ama çok rahatsız eden bir seside yok. Fiyatı güzel piyasaya göre alınabilir
2 wireless dongle yan yana takmamak lazım çakışıyor. onun dışında şuan ıcın problem yok taş gibi klavye çok memnunum. Qmk güncellemesi bekliyoruz @freygasm hocam duyuru yapacaktır guncelleme gelınce. gateron milky yellow pro switch ile efsane oldu
Kanka dün 4 el reko attım bugün 1 el reko attım hala kullanıyorum suan için bir sorun yok. Dongle kasaya tak bi dene ön tarafta falan yer varsa belki monitorde olduğu için sapitiyordur. Sanirim benimki önceki yerinde kulaklik dongle ile çakıştığı için oldu. Bugün yarın denerim yine bir sorun...
Kanka benim dongle yaninda kkulaklik dongle vardı şimdi ikisini ayırdım acaba sinyal falan mı çakışıyor diyorum. Y tusu yanip sönüyor fn+u fn+y yapıyorum öyle düzeliyor geçiş yapınca. Yeni yer değiştim bakalım nolcak
Alakası yok hocam az önce
Bende de w tusu basılı kaliyor switch değiştim dongle yerini değiştim tek başına taktım bakalım devam ederse takılma basılı kalma yada kablolu kablosuz geçme modu geri gonderecegim
https://share.temu.com/Blv9LrU6tBA. Kanka Teucer reverse fan veya bu linkteki fan ı alabilirsin bendeki Teucerdi 3lü paketinde stok yok gorunuyor. 3lüsü 600 TL'ye falan gelmişti çok performans bekleme 1000 1200 rpmde gayet güzel hava akışı ve sessiz şekilde çalışıyor Lian li çakması. Kasayı...