1BYPanda isimli üyenin son içerikleri

1. 1BYPanda

12-13 k saat önerisi

18 yaşındayım arkadaşlar spor tarz ve gündelik karışık seviyorum aklımda şu ikisi var bu fiyata daha iyi model var mıdır sizce
  2. 1BYPanda

Yakın zamanda madden Bruno gold alan oldu mu ?

Normalde onu alicaktim bende hem daha maskulen diye ama internette stoğu bitmiş o yüzden Bruno goldla narcotic aldım bakalım mağazadaki gibi mi gelcekler 1771151392 Teşekkürler
  3. 1BYPanda

Mağazadan mı aldı peki yoksa İnternet sitesinden mi
  4. 1BYPanda

2al 1 ode kampanyasinda Bruno gold alan oldu mu performansı nasıl acaba kalıcılık vs çünkü kampanyayla birlikte kalitenin düştüğüne dair yorumlar gördüm
  5. 1BYPanda

Sürat kargo 5 gündür kargomu getirmiyor

Valla mecbur öyle gözüküyor
  6. 1BYPanda

Sürat kargo 5 gündür kargomu getirmiyor

Kargom ayın 5inden beri dağıtımda gözüküyor ve ne zaman arasam bugün gelicek veya cumartesi aradığımda pazartesi gelicek diyorlar bugün şubeyi aradım araçtaki bütün kargolar bitene kadar şubeye dönmeyecek araç dediler ama hala yok kargo ortalıkta yalan yani ve sabahta ayın 12sine kadar almazsam...
  7. 1BYPanda

Aventus muadili önerisi

Hocam çoğu yerde limon kolonyası gibi yorumlar gördüm sizce öyle miydi
  8. 1BYPanda

Alberto sego parfüm alınır mı

Hocam selamlar elixir ve süper çalışmayı aldınız mı acaba aldıysanız beğendiniz mi Süper çalışma hakkında çok fazla limon kolonyası gibi yorumlar gördüm sizce nasıl almaya değer mi
  9. 1BYPanda

CREED AVENTUS EN İYİ MUADİLİ HANGİSİ?

Hocam selamlar konunun üzerinden baya bir süre geçmiş ama parfümü aldınız mı acaba aldıysanız nerden aldınız
  10. 1BYPanda

Alberto sego Creed aventus alınır mı

https://www.albertosego.com/aventus-super-calisma-acik-parfum Aklımda bu var arkadaşlar fakat çok kararsiz kaldım kimisi çok iyi en güzel eski batch aventus muadili diyor kimisi sadece limon kolonyası diyor yakın zamanda alıp deneyen oldu mu
  11. 1BYPanda

Çözüldü✓ Bios güncelledikten sonra pc geç açılıyor

İki tane vardı ikisinide otomatikten aktif yaptım deniyorum şimdi 1767036526 Düzeldi sağolun
  12. 1BYPanda

Hiç bakmadım müsait olduğumda girip bi bakarım var mı diye
  13. 1BYPanda

hocam sizin yardımınız sayesinde güncellemiştim hatta hatırlarsınız belki
  14. 1BYPanda

@Emre Zengin yaklaşık 2 ay önce biosu güncelledim ve o günden beri 10-15 saniyede açılan pc 40 saniye civarında açılıyor sebebi ne olabilir
  15. 1BYPanda

Boyner parfüm tavsiyesi kışlık

Spice bomb extreme var tek kelimeyle mükemmel bir parfüm ama bence almadan önce denemeniz lazım bunu kör alima uygun değil
Geri