1caagri isimli üyenin son içerikleri

1. 1

Yardım Bilgisayar kamera önerisi

Arkadaşlar merhaba masaüstü bilgisayarım için kamera alacağım önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  2. 1

Yardım Çamaşır kurutma makinesi ?

İnşallah
  3. 1

Hocam yorumunuz içinde teşekkürler sağolun bakalım bize ne denk gelecek 😂
  4. 1

Sağolun hocam İnşallah deneyeceğim bakalım
  5. 1

Aldım hocam hayırlısı olur umarım . 1776972081 Hocam yorumlarda her kafadan bir ses çıkmış açıkçası ama çoğunlukla yorumlar olumlu yöndeydi bende aldım artık .
  6. 1

Hocam kurutma makinesinde baya adı var çevremde de çok duydum sanırım böyle bir şey istediniz https://www.akakce.com/camasir-kurutma-makinesi/en-ucuz-hoover-ndeh10a2tsbe-17-10-kg-isi-pompali-kurutma-makinesi-fiyati,1650509057.html
  7. 1

Hocam bende almayı düşünüyorum ama kötü yorumları okudum kafam karıştı sormak istedim sağolun hocam yorumunuz için
  8. 1

Arkadaşlar merhaba ; Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg Wi-Fi Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi https://app.hb.biz/PXzHRromecAv bu üründen alan varmı memnun mu değerlendirmesi başarılı gözüküyor yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  9. 1

Bulaşık makinesi öneri ?

Hocam teşekkürler
  10. 1

Bulaşık makinesi öneri ?

Hocam teşekkür ederim beyaz olanı yok mu ?
  11. 1

Bulaşık makinesi öneri ?

Arkadaşlar konuyu tekrar açmamak için dile getiriyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  12. 1

Bulaşık makinesi öneri ?

Teşekkürler hocam ilk fırsatta bakacağım 1771230713 😂 hocam öyle de anneme alacağım o yüzden biraz fikir almak istedim 1771230735 Sağolsun hocam bakacağım 1771230757 😂 kalite
  13. 1

Bulaşık makinesi öneri ?

Arkadaşlar merhaba bulaşık makinesi alacağım bütçe 15.000-20.000 arası önerilerinizi bekliyorum
  14. 1

Öneri Apple Watch alınır mı ?

Teşekkür ederim öneriniz için hocam
  15. 1

Öneri Apple Watch alınır mı ?

Hocam bana taksitli lazım ya
Geri