1caagri isimli üyenin son içerikleri

1. 1

Yardım Getmobile Den Telefon Alacağım ?

Hocam keşke iPhone 11 filan istese 14 pro Max istiyor ve de 54.000₺ bandında
  2. 1

Hocam tam alacaktım da bilen arkadaşlara sorayım bir dedim artık telefoncuları gezip taksitle veren yerlere bakacağım 1787602100 Hocam teşekkür ederim ama iPhone istiyor kardeşim 1787602115 Ne gibi bir baş ağrısı hocam
  3. 1

Hocam başka çarem yok kardeşim telefon istiyor ve özellikle iPhone orası sadece taksit yapıyor malesef 1787601679 Hocam herkes öyle diyor ama çaresizlik yani taksitle telefon sadece orası veriyor 2 yıl mı 1 yıl mı da garanti veriyormuş
  4. 1

Arkadaşlar merhaba taksitle telefon alacağım getmobileden almayı düşünüyorum alan ya da önerisi olan varmı ?
  5. 1

Yardım Taksitli Telefon Önerisi

Hocam 120 Fps istiyor samsung s serisi ya da iPhone düşünüyorum . 1785512200 Hocam getmobile de 12 ay taksit filan yazıyordu dikkatli bakmadım ama .
  6. 1

Yardım Taksitli Telefon Önerisi

Merhaba arkadaşlar küçük kardeşime telefon alacağım nakit param yok taksitle alabilirim pubg mobile oynuyor easycep getmobile siteleri güvenilir mi ? 12 taksit yapıyolar iPhone 14 PM 48k demişler hangi telefonu önerirsiniz sadece pubg mobile kasmadan oynatsın bir de taksit olsun yeterli...
  7. 1

🔥İndirim Vodafone Faturalılara Özel 500tl Starbucks Bakiyesi

Hayır hocam starbucks uygulaması üzerinden
  8. 1

Yardım Vatan Teşhir Apple Watch10alınır mı ?

Hocam nasıl olabiliyor ki teşhir ürün hadi çerçevesinde hata filan olmasın ama pil sağlığı nasıl 100 olabiliyor sürekli açık ekran
  9. 1

Evet hocam yanlışlıkla 8 yazmışım 10 yazacaktım. Buna da verilmez sanırım öyle demişler
  10. 1

Hocam s modelleri nasıl önerir misiniz? ?
  11. 1

Selamlar arkadaşlar vatan pcde teşhir Watch 8i gördüm Ankara’da yok ama getiriliyormuş sorduğumda sadece gövde varmış kordon, şarj aleti ve garantisi yokmuş. 2 senedir stantta kullanılıyormuş sizce alınır mı sorun yaratır mı 8.996tl ama ona şarj aleti ve kordon da alacağım. Onu almamı mı...
  12. 1

Yardım Bilgisayar kamera önerisi

Arkadaşlar merhaba masaüstü bilgisayarım için kamera alacağım önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  13. 1

Yardım Çamaşır kurutma makinesi ?

İnşallah
  14. 1

Hocam yorumunuz içinde teşekkürler sağolun bakalım bize ne denk gelecek 😂
  15. 1

Sağolun hocam İnşallah deneyeceğim bakalım
Geri