giriş için güzel ürün güzel drone güzel fiyat kumanda n3 yani ekransız ama çokta takılmamak lazım telefon takıp 100-200 metreye kadar kullanabilirsiniz zaten aı özellikleri çok ilgi çekici
hocam kesinlikle x9 sipariş vermek için biraz bekliyorum hala bu gaming geceleri oluyor güzel indirim düşer diye de düşeceği yok yarın veyahut öbür gün sipariş vereceğim x9'u v9 plastik üst kasası varmış bu sonra rahatsız eder diye secmiyorum üstelik bunun yanında ped çıkmıyor x9 da çıkıyor ve...
Tamamdır hocamlar zaten bu iki kulaklığa bakıyordum n9 daki bazi kronik sorunlar olması beni uzak tuttu ondan x9 ile v9 arasındayım mchose x9'a daha yakınım ne diyorsunuz sizler
Hala almayı düşünen arkadaşlar için evde bunu kullanabilmek için 1v1 atıyoruz king of hill kim olursa alıyor o derece 2.yi de satın alacağım kesinlikle alın masada maks performans 2 saat en az 4 saat şarjlı full de çalıştırdığınızda perdeyi sallayacak kadar güçlü bir rüzgar üretebliyor
Seni doğuran ana desin ki ben yiğit doğurmuşum tam popom terlemişti sıcaktan gördüm allah razı olsun senden birde hepsiburada premium alıp yeni üyelik ile 1 TL'ye ücretsiz kargo hbo max alırsınız orada 397 liraya geliyor premium ile bence yeni hesap açıp oradan alın
hepsiburada linki