1hasfps isimli üyenin son içerikleri

1. 1

🔥İndirim Djı Neo 2 Fly More Combo 18450₺

giriş için güzel ürün güzel drone güzel fiyat kumanda n3 yani ekransız ama çokta takılmamak lazım telefon takıp 100-200 metreye kadar kullanabilirsiniz zaten aı özellikleri çok ilgi çekici
  2. 1

❌İndirim Bitti! Darmoshark M3 V2 Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse 1589 TL

yakalayamadım bir daha düşerse taglermisiniz 1500 TL'ye bedava çünkü
  3. 1

❌İndirim Bitti! Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

Yok hocam ordan yaptığım halde olmuyor destek kaydı açtım hepsiburadadan
  4. 1

❌İndirim Bitti! Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

kod geçersiz hatası alıyorum :)
  5. 1

3-4k TL Arası Kulaklık Önerisi

hocam kesinlikle x9 sipariş vermek için biraz bekliyorum hala bu gaming geceleri oluyor güzel indirim düşer diye de düşeceği yok yarın veyahut öbür gün sipariş vereceğim x9'u v9 plastik üst kasası varmış bu sonra rahatsız eder diye secmiyorum üstelik bunun yanında ped çıkmıyor x9 da çıkıyor ve...
  6. 1

Tamamdır hocamlar zaten bu iki kulaklığa bakıyordum n9 daki bazi kronik sorunlar olması beni uzak tuttu ondan x9 ile v9 arasındayım mchose x9'a daha yakınım ne diyorsunuz sizler
  7. 1

Soru başlıkta belli oyun için müzik için kullanılacak wireless dongle olması önemli mikrofonunun kaliteli olmasını istiyorum önerilerinize açığım
  8. 1

❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 14.08.2026

baba yahudi olduk iyicede ekonomi şartları
  9. 1

❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 14.08.2026

Mükemmel düşürdünüz ihtiyacım yoktu ama alıp sıfır kutuda 5K ya satardım 3K kar koyardım miss gibi almışsınız yemin ediyorum
  10. 1

🔥İndirim Joysidea Masaüstü Vantilatör 399₺

Hala almayı düşünen arkadaşlar için evde bunu kullanabilmek için 1v1 atıyoruz king of hill kim olursa alıyor o derece 2.yi de satın alacağım kesinlikle alın masada maks performans 2 saat en az 4 saat şarjlı full de çalıştırdığınızda perdeyi sallayacak kadar güçlü bir rüzgar üretebliyor
  11. 1

🔥İndirim Discord Nitro Ücretsiz Xbox Gamepass Veriyor

gamepass essential 100 tane oyun var yaklaşık diğer oyunlar mevcut değil en düşük plan 219 tllik
  12. 1

🔥İndirim Vogue 0vo5648sı 304211 54 Erkek Güneş Gözlüğü 1.318 TL

400 Tllik kupon kaldırılmış 200 TL olmuş :)
  13. 1

🔥İndirim Joysidea Masaüstü Vantilatör 399₺

Seni doğuran ana desin ki ben yiğit doğurmuşum tam popom terlemişti sıcaktan gördüm allah razı olsun senden birde hepsiburada premium alıp yeni üyelik ile 1 TL'ye ücretsiz kargo hbo max alırsınız orada 397 liraya geliyor premium ile bence yeni hesap açıp oradan alın hepsiburada linki
Geri