1ht1yar isimli üyenin son içerikleri

1. 1

işlemcim düşük sıcaklıkta oyundan atıyo

merhaba arkdaşalar 1 ila 2 aydır bir sorun yaşıyorum. oyun oynarken msi afterburner yardımıyla sıcaklıkları her zaman kontrl ederim. işlemci sıcaklıpğı 70in üstüne çıkmamasına rağmen oyundan atıyor .sorunun sıcaklık ve işlemci ile ilgili olduğuna eminim.işlemcim i3 12100f .normalde bu sıcaklığın...
  2. 1

epic gamesin verdiği chivalry2 tam oyun mu

epic games bu hafta ücretsiz oyun olarak chivalry2 yi dağıttı.oyun kütüphanemde public testing diye yazıyo. oyuna girdiğimde login error veriyo. girebilen oldu mu
  3. 1

bir oyun açtığımda oyunun kendi kendini kapatması

Merhabalar. Yaklaşık 2 ay önce bir pc almıştım. Son 1 haftadır sıklıkla bir oyuna girdiğimde(bf42 ve en çok da csde) oyun kendi kendini kapatıyor. Acaba ramim yada işlemcim yetersiz geliyor diye düşünmüştüm ama göstergeleri açtığımda ram ve işlemcimin değerlerinin normal olduğunu gördüm. ekran...
  4. 1

Doom eternal deluxe edition indirirken standard editiona gerek var mı

doom eternal xboxta indirirken almak istedim ve mağazada eternalı arattığımda iki farklı edition vardı standard edition ve deluxe edition. sadece deluxe editionu alırsam oyunu oynayabilmek için üstüne de standard editionu alamama gerek var mıdır teşekkür ederim.
Geri