yani zaten gördüğüm tek eksisi o gibi hem de arkadaşıma hediye aldığım için rengi de ne yapsam bilemedim siyah bakıyorum
1772969004
hocam sağolun k1he de hoşuma gitti bunların arasından karar vericem sadece k1he nin sesi biraz garip geldi ama bana mı öyle geliyor bilemedim
%75 Çok ses çıkarmayacak bir klavye arıyorum 2-3k bandında gördüğüm kadarıyla aula F87 veya ajazz ak820 gibi modeller var
keycaplari ışık geçirirse iyi olur bütçem yetse wraith w75 alır geçerim ama o kadar çıkamıyorum.
1000-2000 lira bandında bir klavye almayı düşünüyorum da aklımda bir şey yok fiyat da iyi bir klavye için yeterli mi bilmiyorum. çok sesli olmaması ve küçük olmaması tercihim yardm edebilir misiniz
işlemci fanı dönüyor termal macunu da bu yaz değiştirdim ama ondsn önce de böyleydi hazır sistem almıştım
1771757466
valla anlamıyorum fanı da bu yaz değişçektim yanlış model almışım iade etmiştim işlemcinin kötülüğüne vermiştim bu sorunu çok da oyun oynamadığım için cs valoda falan zaten 80 e...
Sistemde amd 6650 Xt ve i3 12100f var ve çok uzun süredir işlemci 100 dereceye çıkıyor ve bazı oyunlarda fpsim 20lerde geziyor. Bu sebepten dolayı termal macunu değiştirdim bu yaz stok fanla devam ediyorum. Sebebi ne olabilir işlemcinin kronikliğimi kasamla ilgili bir problem mi temizlik...
hocam ben çok bilgisayarı sürekli kullanmıyorum o yüzden de v2xi düşündüm hyperx cloud IIIe 4k vermek biraz fazla geldi v2xi de beğendim ama mikrofonundan dolayı şüphelerim var güzel demişsiniz ama ses patlaması oluyo mu kaliteli mi gerçekten
son 2 gündür kulaküstü bilgisayar için kulaklık araştırıyorum kendim de konu açmak istedim bütçem en fazla 2-3k
blackshark v2 x düşünüyorum şuanlık cloud III düşünüyodum ama yazılanları görünce kafam karıştı
bikac konu okudum tracker indirmem gerektigini yazmislardi (tracker ne demek bilmiyorum) ve de baska dosya kullanabilecgimi dun geceden beri indiriliyor sasece 40 gb indirmis 6 saaatte
cok torrent kullanmadigimdan bilmiyorum ama 2 kez oyun indirdim ve ikisinde de indirme hizi 2mb falandi normalde internetim 6-7 mb rahat indiriyor normal mi bu?
arkadaşıma bilgisayara bakıyoruz 6650XT nin yanında hangisi gider diye bakıyoruk ben şuan i3 kullanıyorum ben aldığımda yükseltseydin keşke dediler ya da keşke amd olsaydı dediler o yüzden şüphem var