1lorianz isimli üyenin son içerikleri

1. 1lorianz

Anakart Dram Işıgı Yanıyor

Expo da 1 2 ay kullabdım sorun yoktu sonra curve optimizer deneyeyim dedim fazla mı yaptım bilmiyorum ondan olmus olabilir mi
  2. 1lorianz

10 15dk acık tuttum zaten ona ragmen acılmadı
  3. 1lorianz

CIkarttım anakartta da işlemcidede hicbir sorun yok
  4. 1lorianz

Bugun ekran kartı geldi sorunlardan dolayı takamadım bu sırada bir kac kablo cıkarıp geri takmıstım geri actıgımda dram ısıgı yanıyor rami temizledim taktım olmadı yerini degistirdim olmadı bios pilini çıkardım taktım olmadı baska ne yapabilirim?
  5. 1lorianz

Yardım Ekran Kartını Oturtamıyorum

6. 1lorianz

Yardım Ekran Kartını Oturtamıyorum

Ekran kartını takamıyotum lütfen yardım edin takarken ekran kartının kasanın arkasına giden kısmı kasaya çarpıyor Kasa lian li o11 dynamic mini v2 Ekran kartı xfx 9070xt Anakart sapphire pulse b850m
  7. 1lorianz

🔥İndirim [Amazon] Ugreen Cat6a Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre - 400tl

diğer ucuz markalardan farkı ney ki?
  8. 1lorianz

❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

Kalır mı sizce yarına kadar
  9. 1lorianz

Format Bilen Varsa Yardım Pls Win11 Desteklemiyor

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows11 3. seçenekten özelleştirerek indirebilirsin rüfus ile de flasha yazdırabilirsin
  10. 1lorianz

Yardım Fan Kablolarını Ayarlayamadım

Sapphire b850m wifi 1783878619 6 fan vadı argb ve fan kabloları 3+3 argb 3+3 fan olarak böldüm
  11. 1lorianz

Huba ekstra para vermek istemedim o yüzden ama anakart kaldırır mı olayını bilmiyorum zaten hepsini birlestirip bir tane kablodan taktıgım icin argb kablpsunu olmaz mı?
  12. 1lorianz

Öncelikle merhaba elimde Asiahorse nyota reverse 3lü paket Reverse 1li Reverse 1li Normal 1li Var ve daisy chain yapmak icin birlestirdim elimde 2 tane kablo kalıyo ama bir sorun cıkıyor fanların dönmesi icin olan kablo tamam ama argb icin olan öbürü anakarta takılmıyo ama ben bütün kabloları...
  13. 1lorianz

Öneri %75 Manyetik Klavye Önerisi ?

bu fiyat bandında hangi kasa kaliteli olabilir bu özelliklerle beraber bilemem yalıtım olarak ben dizüstünden gectim bana normal geldi
  14. 1lorianz

Öneri %75 Manyetik Klavye Önerisi ?

hocam eğer o kadar para vermek istemiyosanızda akko tac 75he öneririm gecen elime geldi ben bi sıkıntı göremedim tasarımı falan şık klavyeydi diğerlerinden çok bir eksiği yok 2600tl idi
  15. 1lorianz

❌İndirim Bitti! Lexar Nq790 1tb SSD - 5.999 TL

Cl 36 versiyonuydu 6000mhz islemci 7800x3d hızları falan sıkıntı etmez diye düsündüm
Geri