Huba ekstra para vermek istemedim o yüzden ama anakart kaldırır mı olayını bilmiyorum zaten hepsini birlestirip bir tane kablodan taktıgım icin argb kablpsunu olmaz mı?
Öncelikle merhaba elimde
Asiahorse nyota reverse 3lü paket
Reverse 1li
Reverse 1li
Normal 1li
Var ve daisy chain yapmak icin birlestirdim elimde 2 tane kablo kalıyo ama bir sorun cıkıyor fanların dönmesi icin olan kablo tamam ama argb icin olan öbürü anakarta takılmıyo ama ben bütün kabloları...
hocam eğer o kadar para vermek istemiyosanızda akko tac 75he öneririm gecen elime geldi ben bi sıkıntı göremedim tasarımı falan şık klavyeydi diğerlerinden çok bir eksiği yok 2600tl idi
Steelseries arctis nova 5 kulagımda rahat zaten kademeyi ayarlayabiliyorum konfor konusunda sıkıntı yok ses kalitesi bayagı iyi ince sesleri cok iyi falan veriyo net bir şekilde diğer kulaklıklardan
Mikrofonu gayet yeterli olacaktır kaliteli mikrofon zaten oyunlarda ses falan gayet iyi kastırıyo...
Hocam aldım kenarda duruyo bilgisaayr almaya az parça kaldı dizüstünde test ettim ışık sızması falan azdı siyahlar falan bana cok iyi geldi tasarım falan ayaklıklar kaliteliydi bilgisayar aldıgımda sizi daha iyi bilgilendirebilirim ghosting konusunda falan filan