1lorianz isimli üyenin son içerikleri

1. 1lorianz

🔥İndirim [Amazon] Ugreen Cat6a Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre - 400tl

diğer ucuz markalardan farkı ney ki?
  2. 1lorianz

❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

Kalır mı sizce yarına kadar
  3. 1lorianz

Format Bilen Varsa Yardım Pls Win11 Desteklemiyor

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows11 3. seçenekten özelleştirerek indirebilirsin rüfus ile de flasha yazdırabilirsin
  4. 1lorianz

Yardım Fan Kablolarını Ayarlayamadım

Sapphire b850m wifi 1783878619 6 fan vadı argb ve fan kabloları 3+3 argb 3+3 fan olarak böldüm
  5. 1lorianz

Huba ekstra para vermek istemedim o yüzden ama anakart kaldırır mı olayını bilmiyorum zaten hepsini birlestirip bir tane kablodan taktıgım icin argb kablpsunu olmaz mı?
  6. 1lorianz

Öncelikle merhaba elimde Asiahorse nyota reverse 3lü paket Reverse 1li Reverse 1li Normal 1li Var ve daisy chain yapmak icin birlestirdim elimde 2 tane kablo kalıyo ama bir sorun cıkıyor fanların dönmesi icin olan kablo tamam ama argb icin olan öbürü anakarta takılmıyo ama ben bütün kabloları...
  7. 1lorianz

Öneri %75 Manyetik Klavye Önerisi ?

bu fiyat bandında hangi kasa kaliteli olabilir bu özelliklerle beraber bilemem yalıtım olarak ben dizüstünden gectim bana normal geldi
  8. 1lorianz

Öneri %75 Manyetik Klavye Önerisi ?

hocam eğer o kadar para vermek istemiyosanızda akko tac 75he öneririm gecen elime geldi ben bi sıkıntı göremedim tasarımı falan şık klavyeydi diğerlerinden çok bir eksiği yok 2600tl idi
  9. 1lorianz

❌İndirim Bitti! Lexar Nq790 1tb SSD - 5.999 TL

Cl 36 versiyonuydu 6000mhz islemci 7800x3d hızları falan sıkıntı etmez diye düsündüm
  10. 1lorianz

Birsey daha sorcamda zahmet olmassa Lexar THOR RGB 2nd Gen alınır mı tier falan bilmiyorum 11k ya düsmüs troll degilim pc topluyorum o yüzden
  11. 1lorianz

Almayı düsünüyodumda isletim sistemi icin alınır mı ya da bu fiyata var mıdır daha iyisi
  12. 1lorianz

Steelseries Arctis Nova 5x Wireless mı Alnıır mı?

Steelseries arctis nova 5 kulagımda rahat zaten kademeyi ayarlayabiliyorum konfor konusunda sıkıntı yok ses kalitesi bayagı iyi ince sesleri cok iyi falan veriyo net bir şekilde diğer kulaklıklardan Mikrofonu gayet yeterli olacaktır kaliteli mikrofon zaten oyunlarda ses falan gayet iyi kastırıyo...
  13. 1lorianz

Samsung G50f Alınır mı?

Hocam aldım kenarda duruyo bilgisaayr almaya az parça kaldı dizüstünde test ettim ışık sızması falan azdı siyahlar falan bana cok iyi geldi tasarım falan ayaklıklar kaliteliydi bilgisayar aldıgımda sizi daha iyi bilgilendirebilirim ghosting konusunda falan filan
  14. 1lorianz

2026da 16gb Ram Yeter mi?

7800x3d var elimde zaten ama ne kadar fark eder ram miktarı
  15. 1lorianz

2026da 16gb Ram Yeter mi?

Tlou bildigim kadarıyla pc ye gecirilen portu cok bozuk fazla ram yemesi normal degil mi?
Geri