Merhabalar, ben bu konuyu daha önce açmıştım ancak hiç cevap alamadığım için yeniden açma gereksinimi duydum.
Bu ürün Türkiye'de yok, o yüzden ya Amazon'dan ya da AliExpress'ten getirteceğim.
Ürün'ün normal fiyatı 50 dolar gibi bir şey, ancak vergiler ve kargo maaliyeti ile 100 dolara yani 3000...
Merhabalar, linkini atacağım ürün Türkiye'de mevcut değil o yüzden Amerika'dan getirtmeyi planlıyorum. Bu arada bu benim ilk yurt dışı alışverişim olacak. Vergiler ile beraber 50 dolarlık ürünü yaklaşık 100 dolara almış oluyorum.
8Bitdo Ultimate 2.4G Wireless Controller, Hall Effect Joystick...
Hocam piyasadaki vakumlu soğutucular bilgisayar fanına veya bileşenlerine zarar verebilme potansiyeli varmış galiba çoğu yer böyle söylüyor. Ayrıca 85 derece benim için son derece yüksek bir sıcaklık. Alta stand şeklinde konan fan soğutucuların da çok bir etki edeceğini zannetmiyorum.
Merhabalar, son zamanlarda dizüstü bilgisayarımın işlemcisi bazen aşırı derecede ısınma yapabiliyor. Bahsettiğim sıcaklıklar 80-95 arası sıcaklıklar, ki ben donanım sağlığı için performanstan kısmayı şikayet etmem rahatsız edici olmadığı sürece. Ekran kartı çok ısınmasa da işlemci bazen 95...
Merhabalar, PC için bu üç gamepadden birini almayı düşünüyorum, ancak şunu belirtmekte fayda var:
Xbox tarafında çoğu kullanıcı gayet kaliteli ve beğendiğini söylemiş, ancak kablosuz olarak sadece bluetooth bağlantısı var ki bluetooth bazen gecikmelere neden olabiliyor. Kablolu bağlantı en iyi...