1myavuzz1 isimli üyenin son içerikleri

1. 1

Cs 2 de Ping 60-70 Olmasına Rağmen Ping Var

operatör olarak türknet kullanıyorum 50 megabit wifi kullanıyorum
  2. 1

Cs 2 de Ping 60-70 Olmasına Rağmen Ping Var

Arkadaşlar Başlıkta da Yazdıgım Gibi Cs de 2 Ping 60-70 Olmasına Rağmen Ping Var . Ve Birde Maça Başladıgımda İlk 4-5 Raunt Baya Fazla Fps Drop Oluyor Daha Sonra 150 Fpslerde Oynuyorum.
  3. 1

Battlefield 1 Drop Sorunu

Sistemim : Gtx 1050 Ti 4 Gb İ5 8300H 2.30GHz (Max 4 GHz) 8 GB 2667 MHz Ram 1 Tb HDD 256 GB Ssd Arkadaşlar battlefield 1 indirdim ilk 2 bölümü yüksek grafiklerde oynadım herhangibir kasma donma drop yoktu taaki 2.bölümün 2.bölümüne gelene kadar 2 bölümde drop yiyorum ve oyun oynanmıyor...
  4. 1

Minecraft survival oynayacak arkadaş arıyorum. Uzun soluklu, chill oynayacacağız

Kimse gelmeyince öyle oldu maalesef
  5. 1

Steamdan Alınan Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Türkçe Dil Yok

selam arkadaşlar steamdan uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu aldım yükledim ama türkçe yok
  6. 1

Steam Client Harddiske Cs 2 Ssd Ye Kurulurmu ?

Merhaba arkadaşlar, Ben Steam client’i HDD’ye kurdum ama CS2’yi SSD’ye yüklemek istiyorum. Yüklesem herhangibir sorun çıkar mı ?
  7. 1

Steam İndirme Hızı Düşüyor

Denedim hocam tokyo yaptı washington yaptım new yok yaptım denedim hiçbirşey değişmedi
  8. 1

Hdd kullanıyorum hızıda saniyede 6 Gigabayt
  9. 1

Selam arkadaşlar bugun steamde hitman world of assassination indirirken internetimin çok düşük hızlarda indirdiğini farkettim indirmeyi başlatınca 85 90 mbps ile başlıyor daha sonra 1kblara kadar düşüyor speed testte 95 mbps altına düşmeyen hız steam da 1kblara kadar düşüyor sorun nedir
  10. 1

TurkNet Modem Kurulumu Yardımı

hocam admin girşi varmış ordan giriş yaptım 1771620848 Kullanıcı Adı : VodAdmin Şifre : Voda556Net12 1771621204 yaptım internet var ama hala modem bilgileri alınamıyor diyor
  11. 1

Roter ile daha yüksek hız alabilir miyim

Yarın atsam olur mu şuanda pc kapalı ve yatacağım
  12. 1

Bu Laptopa Bu Ssd Uyar mı

LAPTOP MARKA MODEL : HP Pavillion Gaming Laptop 15-cx0026nt SSD MARKA : Microsoft Kapasite: 256 GB Arayüz: SATA 6Gb/s Form Faktörü: M.2 2280 Model: MTFDDAV256TDL Voltaj/Akım: 3.3V 1.7A
  13. 1

TurkNet Modem Kurulumu Yardımı

Modem brick olur kullanılamaz falan diyor chat gpt
  14. 1

Roter ile daha yüksek hız alabilir miyim

Hat istatistik tablosu var
Geri