1SKENDER isimli üyenin son içerikleri

1. 1SKENDER

Citizen Tsuyosa alınır mı?

tsuyosa bu fiyatlarda alınabilcek en iyi otomatiklerden sapma oranı gayet normal son zamanlarda çok popüler oldu özellikle
  2. 1SKENDER

Mahalle arası spor salonu için 2200 fiyat uygun mu?

sakarya da aylık 2400 3 sy 6600
  3. 1SKENDER

Ön lisans makine okumak

zorluk olarak çok fark olduğunu sanmıyorum
  4. 1SKENDER

Ön lisans makine okumak

elektrikte ne kadar alım oluyor bilmiyorum bakman lazım
  5. 1SKENDER

Ön lisans makine okumak

evet dediğin gibi bir işte yaptıkları yok fakat 2 sene sonra puanlar nasıl olur bilmiyorum
  6. 1SKENDER

Ön lisans makine okumak

hocam yanlış şurda nitelik kodları var bu sitede nitelik kodları belirtilmemiş yoksa bu siteyi bende biliyorum ama o yüzden güvenemiyorum bu siteye bakar mısın https://egitimailesi.com/makine-kpss-taban-puanlari.html
  7. 1SKENDER

Ön lisans makine okumak

makine 2. sınıf öğrencisiyim kpss puanı dediğin gibi düşük değil ve ataması genelde doğuya oluyor en düşük puan 82.5muş onun dışında bölümde sana uygulamalı bir ders verilmeyecek sadece elle parça çizim yani teknik resim ve bilgisayarda 2 ve 3 boyutlu parça çizim programlarının dersini alacaksın...
  8. 1SKENDER

Çözüldü✓ BİLGİSAYAR SİYAH EKRANDA KALIYOR

görev yöneticisini açtım ve düzeldi anlamadım
  9. 1SKENDER

Çözüldü✓ BİLGİSAYAR SİYAH EKRANDA KALIYOR

merhaba arkadaşlar bilgisayar açılıyor profilim geliyor şifreyi giriyorum ve sonrasında bu şekilde siyah ekranda kalıyor sebebini bilen var mı?
  10. 1SKENDER

S23 256GB Ne Kadar Eder?

maks 20 o da maks s23 256 sahibiyim şarjım yemin ederim 4 saat gidiyor güncellemelerle mahvettiler telefonu
  11. 1SKENDER

Yardım Gta5 de online ban yedim nasıl açtırabilirim

ne lan bu herkes triplere girmiş yok keşke anakarttan banlansaydın yok umarım açılmaz banın oyun aga bu para hilesi yapmış yani bu kadar önemli mi bende gta online oynuyodum para kasmak zor uğraşmaya değmez
  12. 1SKENDER

Acer nitro 5 markalı yeni aldığım Laptopum 100 dereceyi görüyor.

aynı laptop bende de var böyle bir sorun olmamıştı grafik ayarlarını düşürün
  13. 1SKENDER

Ön lisans mezunu tekrar ön lisans yazıp öğrenci olabilir mi

sadece öğrenci kalmakm için ya akbil falan
Geri