1YouTl isimli üyenin son içerikleri

1. 1

Akıllı Saat Önerisi 5k

7 ile aşağı yukarı aynı fiyat olması lazım
  2. 1

Akıllı Saat Önerisi 5k

Watch 6 kullanıyorum aynı 44mm gayet memnunum şarjı 2 3 gün gittiği oluyor samsung dışı telefonlarda gemini man in modlu apklarını kurarak tüm özelliklere erişebilirsiniz
  3. 1

Akıllı Saat Önerisi 5k

Telefon markan ne
  4. 1

Düz s24 mü s25 fe mi

biri ışıkla tarama yapıyor biri ses dalgalarıyla ultrasonik her zaman hızlıdır ıslak elle ve su altında da çalışabilir daha da güvenliklidir
  5. 1

Düz s24 mü s25 fe mi

biri optik biri ultrasonik
  6. 1

Düz s24 mü s25 fe mi

sonuç olarak kağıt üstünde iyi s25 fe de iyi ama gerçek hayat önemli 1766338435 redditten dert yakınan var mı diye bakmanı tavsiye ederim orada yazan çok
  7. 1

Düz s24 mü s25 fe mi

valla hocam o işlemciye rağmen animasyonlarda falan kasma oluyordu ısınma oluyordu
  8. 1

Düz s24 mü s25 fe mi

fe serisi premium cihaz kategorisinde olmadığından yazılımı bile kötü oluyor s23 fe kullanıyordum allah belasını versin 3 saat ekran süresi alıyordum oyunsuz şekilde 25 ultra geçtim dünya varmış
  9. 1

15K Nvidia Ekran Kartı Önerisi

İntel driver işini çözdü mü?
  10. 1

Driverları ne durumda onun abim bu işlerden anlamazda ondan sorun çıkmaması önemli hocam
  11. 1

neyse en kötü iade ederiz sorun çıkarsa
  12. 1

hikayeli gta 5 rdr 2 vs oynamak istiyor çok bi grafik aşığıda değil yani
  13. 1

amd mi önerceksiniz eğer öyleyse stabil bir driveri yok
  14. 1

abime alacağız sıfırdan başka istemiyor 1766162319 https://www.amazon.com.tr/dp/B0972C4MS9?psc=1 kronik sıkıntısı var mı ya da soğutması iyi mi ?
Geri