Hocam öncelikle çok teşekkür ederim, MSÜ olmayacak galiba evet puanlar düşecek gibi duruyor ancak ben eşşek gibi 2 net fazla yapmadığım için yine söz sahibi olamayıp yedek çağrı alacam muhtamelen umarım olur ama riske bırakmayıp çalışmaya devam edeceğim. Turizm istemememin sebebi içinde onlarca...
Evet hocam farkındayım ama Çocukluğumdan beri asker olmak istiyordum sabah uyandığımda sonucuma baktıktan sonra Jandarma olacam dedim hatta kendime xD. Şuan biraz daha sağlıklı karar alabilecek haldeyim EA 80k civarı bir hedefim var ve de AYT ağırlık veriyorum ramazanın başından beri Umuyorum...
Herkese selamlar bugün MSÜ açıklandı ve Genel puanda 251 gibi bir puan almışım (35 net),Geçen sene Atsubaylık taban puanı 264tü ve 393k'da ki kişiye kadar alım yapıldı.Milli savunma üniversitesine alım yaşının 21den 20 ye düşmesi ve Asker olma isteği olan gençlerin sayıca azalması gibi şeylere...
Neo toprak videosunu izliyordum, bi kaç videoda arka planda gördüm bu oyunu yorumlara baktım kimse sormamış.Ramazanda iyi stres atmalık duruyor adını bilen varsa yazarsa sevinirim. <3