Hocam idarelik olarak 2. El düşünüyorum, 2-3 ay sonra değiştirmeyi düşünüyorum sistemi, bu kadar çıkamam, sizce bu 3 ü arasında hangisi ileride satılır ?
Merhaba arkadaşlar kardeşim için 2. El sistem almayı düşünüyoruz, bu aşağıda fotoğraflarda eklediğim 2. El sistemlerden hangisi alınır fiyatlarına değer mi...
Hocam bu dongle masada çok göz kırpar mı, sade olmasını istiyorum, bu dongle kasanın arkadında bir usb ye mi bağlı kalıyor, cahilliğimi maruz görün :)...
Hocam şarj süreleri nasıl, kaç gün gidiyor, bana wraitte gpx 2 ye rakip diyeceğiniz, veya daha iyi düşündüğünüz bir model atarsanız bende ona göre araştırıp...
Teşekkürler hocam yorumunuz için, attığınız mouse çok beğenemedim, daha çok böyle kapalı beyaz istiyorum, o kadar para vereceğiz birde marka olmasını...
parasını hak etmiyor mu diyorsunuz hocam, Dex ile gpx 2 arasında shape farkı var diyorsunuz nedir acaba o hocam ? Birde wraith önerisi varsa alabilirim
Arkadaşlar bütçemin bir sınırı yok ama çokta uçmak istemiyorum, sizinde önerilerinize açığım logitech düşünüyorum wireless blutooth, şart, fps oyunları ve...
Arkadaşlar incehesap iade kabul etmiyor diye baya bir olumsuz yorum var amazon üzerinde iade ile uğraşmakta istemiyorum. bu belirttiğim durum ileride baş...