• M
      masteriz56, Bu Üç sistemden hangisi alınır ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam idarelik olarak 2. El düşünüyorum, 2-3 ay sonra değiştirmeyi düşünüyorum sistemi, bu kadar çıkamam, sizce bu 3 ü arasında hangisi ileride satılır ?
    • M
      20-25 k maks 30 k
    • M
      Fiyatları resimde en aşağıda yazıyor
    • M
      masteriz56, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Bu Üç sistemden hangisi alınır ? başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar kardeşim için 2. El sistem almayı düşünüyoruz, bu aşağıda fotoğraflarda eklediğim 2. El sistemlerden hangisi alınır fiyatlarına değer mi...
      • IMG_1151.jpeg
      • IMG_1152.jpeg
      • IMG_1153.jpeg
      • IMG_1154.jpeg
      • IMG_1155.jpeg
      • IMG_1156.jpeg
    • M
      masteriz56, Hangi mouse almalıyım ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam şuan yeni yeni sistem topluyorum ama eski mousem, bloody v7ma hd baya büyük bir mouse kullanıyordum tam oturmasada idare ediyordu beni.
    • M
      Yorumunuz için teşekkürler, razer çok yanaşmıyorum, wl mouse beast tasarımı bana hitap etmedi hocam, sora v2 ye karar verdim gibi, gpx 2 nin tutuşu...
      • IMG_1141.jpeg
    • M
      Hocam bu dongle masada çok göz kırpar mı, sade olmasını istiyorum, bu dongle kasanın arkadında bir usb ye mi bağlı kalıyor, cahilliğimi maruz görün :)...
    • M
      Teşekkürler dostum, kararım bu ikisinden biri olcak sorada 1.000hz stabil geliyor dongle ayrıyeten satın almam gerekli sanırım.
    • M
      Hocam şarj süreleri nasıl, kaç gün gidiyor, bana wraitte gpx 2 ye rakip diyeceğiniz, veya daha iyi düşündüğünüz bir model atarsanız bende ona göre araştırıp...
    • M
      Elim tam tersine çok küçük, bileğimde çok küçük, teşekkürler razera çok güvenmiyorum, bakalım gpx 2 karar vericem gibi hocam.
    • M
      Teşekkürler hocam yorumunuz için, attığınız mouse çok beğenemedim, daha çok böyle kapalı beyaz istiyorum, o kadar para vereceğiz birde marka olmasını...
    • M
      parasını hak etmiyor mu diyorsunuz hocam, Dex ile gpx 2 arasında shape farkı var diyorsunuz nedir acaba o hocam ? Birde wraith önerisi varsa alabilirim
    • M
      masteriz56, Mouse / Mousepad kategorisinde Hangi mouse almalıyım ? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar bütçemin bir sınırı yok ama çokta uçmak istemiyorum, sizinde önerilerinize açığım logitech düşünüyorum wireless blutooth, şart, fps oyunları ve...
    • M
      masteriz56, Yeni monitör ölü piksel yardım. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Arkadaşlar incehesap iade kabul etmiyor diye baya bir olumsuz yorum var amazon üzerinde iade ile uğraşmakta istemiyorum. bu belirttiğim durum ileride baş...
      • IMG_1111.jpeg
    • M
      masteriz56, Yeni monitör ölü piksel yardım. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam gelen paket açılımında bazı poşetleri yanlışlıkla yırttım vida poşetlerini vs bu küçük şeylerden iade veya değişim almama gibi hakları var mı ?
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,835
Üyeler
165,080
Son üye