Hocam izlenmeleriniz tabii ki yükselip düşecek tabii ki çoğu zaman aynı olmayacak aynı seyretmeyecek. Sırf bu yüzden umutsuzluğa kapılmamanız gerekiyor çünkü...
Kendine sürekli ulaşabileceğin hedefler koy hocam. Ben boşluk hissini ancak böyle çözebildim. İnsanın yaşama nefes almaya bir amacı olmayınca hayat kocaman...
Beyler 1 alana bir bedava kampanyasından ürün aldıktan sonra birini iptal edebilirmiyiz? Demek istediğim mesela mesela 2 tane laptop soğutucu 1400 tl ve...
Çok düşük bir ihtimal ama olabilir ama benim bildiğim işlemcinin ısı yüzüden kısıtlanması için 95 civarına gelmesi gerek ama bu ısıdada kısma ihtimali olabilir.
Hocam darboğazın takılma yapmaması lazım bence başka bir yerde sorun var. Hocam zaten neredeyse çoğu sistemde valorant gibi işlemci odaklı oyunlarda ekran...
Belkide paranın alabileceği en iyi sese sahip tws ancak çabuk bozulduğuna dair çok yorum vardı diye hatırlıyorum. 2 sene boyunca bir şey olursa garantiden...
Çok teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için. Bir akrabaya sormuştum getirmesi için o bunları söylemişti. Muhtemelen getirmek istemediği için salladı bu...
Hocam benden size tavsiye eğer elinizde f710 var ise asla başka bir gamepad kullanmayın çünkü başka bir gamepad alınca f710 un ne kadar berbat olduğunu...