amazon depo ürünlerine göz atmanı öneririm superlight 2 yi 3800 e alan arkadaşlar olmuş şuan güncel fiyatı %10 indirimle beraber 4718 tl diğer sitelerde...
benim de açtığım konu vardı bu işlemci için bütçemiz de benzerdi sonuç ne oldu dersen b850 rog a aldım 7800x3d alacağım parayı anakarta ekleyerek 9700x pek...
anakart konusunda pek bilgi sahibi değilim ama b840 ların a620 ler gibi işlemci overclok yapamayacağını biliyorum kasım indirimlerini bekleyip güzel bir...
ben 1,5 sene önce almıştım çok oyun oynayan biri değilim iki günde bir 2 3 saat oyun oynarım ona rağmen bazı tuşlar ya iki kere algılıyor ya hiç asla...
Kusura bakmayın mağazadan aldığınızı kısmı atlamışım yani aldığınız anakartda güzel bir kaybınız yok denebilir takmayın kafanıza hayırlı olsun diyelim artık .
Aksine vatan olabildiğince sorun çıkartıyor bana şu günlerde indirim girdiği için mağazadan alınan ürünlerde geçerli değil diyor 14 gün içinde iade ama ben...
Beyaz sistem toplamıyorum ama ondan önce aldığım anakartı iade edip dükkandan kuponla aldım iadesi zor olur tahminimce bir de bir iki tanesiyle tartıştım...