21ebu isimli üyenin son etkinliği

• 21ebu
    21ebu, GTA V oyundan atıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bir biglisayarın varsa sorunların asla bitmez. Onu çözdüm ama farklı sorunlar ile boğuşmaya devam ediyorum. Yazılım vb. olmasa kesinlikle PS tarafına...
  • 21ebu
    21ebu, 🔥İndirim Yemeksepeti Market Bedava Ürünler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    2 tanesi kalmış onlar için de 200 verilmez. Yine aç kaldık birader
  • 21ebu
    2. Diske taşıdığım dosyalarıma bir şey olmadı ama ben yine de garanti olsun diye satayı çıkartmıştım m2 ssd'ye kurmuştum sonra tekrar takıp öyle kuruluma...
  • 21ebu
    Kişisel dosyalarını Google Drive gibi cloudlarda saklamanı tavsiye ederim, bilgisayarında hiç bir önemli dosya tutma. Bilgisayarın alev alsa bile...
  • 21ebu
    Format atmak için disktekileri alacaktım son şey deneyeyim dedim özellikleri aç kapat kısmından bu sorunlar başlamadan önce kapattıklarımı tekrar açtım...
    • IMG_7400.webp
  • 21ebu
    Hocam lütfen mesajları okuyun.
  • 21ebu
    Onu ben de biliyorum hocam ama bir sürü yazılım, dosya, oyun vb. var.
  • 21ebu
    Evet şu anda arama yeri de bozuldu delireceğim. Nasıl çözerim bunu da? 1766759954 Epic Games, sistemim imzamda var. 1766760413 Ya sorun üstüne sorun...
    • 1766759941839.webp
  • 21ebu
    21ebu, PC Teknik Sorunlar kategorisinde GTA V oyundan atıyor başlıklı bir konu açtı.
    2 ay oldu ekran kartımı da yükselttim pc de yükseltmediğim parça kalmadı. Son zamanlarda GTA V oyundan atıyor. Nasıl çözerim?
Geri