VXE R1 kullanıyorum yaklaşık 1.5 yıldır. Şahsen hiçbir sıkıntısını görmedim. Yere de düştü 5 yaşında yeğenim de kullandı hiçbir şeyi yok. Şarjı da 1 hafta...
Valla bunlara uyan Monster Pusat K3 Pro var 3 yıldır kullanıyorum üstüne kola da döküldü sıkıntı yaratmadı bilek desteği de var. Lakin ses konusunda red...
Yani hocam değişir bende piyasası normalde 60-70TL'den başlıyor diye attım. Birde herkesin çevresinde bilgisayarcı olmuyor adam akıllı. Ondan dolayı...
1- VERİ SIZINTISI YOKTUR.
2- Kaldı ki DA Forum, forumu kullanabilmek için mailiniz dışında gerçek bilgiyi zorunlu kılmamaktadır.
3- Aslında sorunu anında...
Merhaba, 2. elde kondisyonu temiz bir PS4 kolu aldım. DS4 programı ile pc ye bağladım şarj kablosu taktım şarj oluyor ama orj kablo değil. Hem touchpad'i...
Önceden aldıklarım ya dikiş atıyordu ya da kıvrılıyordu kendi kendine. Şimdi masayı kapatanlar değil de normal sadece mouse için alacağım. Aşağıdakiler var...
Hiç bilmiyorum. Bir teyit etme yolunu bulsam da alsam stres oldum çünkü. Çakma ps4 dualshock kolu var bende şu an. Orijinal kullanmak istiyorum hissiyat...
Zamanında sıfır ps3 almıştım sonrasında kolda bir sıkıntı yaşadım gittim tamirciye bu kol sahte dedi tamiri yapılmaz dedi sizinkide o mantık o zaman ps3...