Merhaba, 4-5 ay önce çakmasını Hepsiburada üzerinden almıştım ama tuşlarda yapışma vb. oldu. Orjinal almak istiyorum ama bulamıyorum. Vatan'da da stok yok. Yardımcı olur musunuz?
Replika Sony Ps4 Dualshock V2 kullanıyorum. Hepsiburada üzerinden aldım. Hiçbir sorunu yok. Üzerindeki imleç oynatma yerine kadar kullanabiliyorum ama bu özelliğin çalışması için DS4 Windows programını sitesinden kurup indirmen gerekiyor. Buradan ulaşabilirsin. Ek olarak bazı oyunlarda veya...
Arkadaşlar böyle 2015ten eski ama 1999 kadar da değil. Mavi ve yeşil renkler hatırlıyorum. 3.5D ama 2D gibi gözüken bir oyun ama netti grafiği pixel de değildi. Cam mı duvar mı ne siliyoduk 3 aşamaydı 3. de tam oluyodu cam veya duvar. Arada motorlu adam geliyordu. İnşaatçı tipi vardı karakterde...
Merhaba, yeni taşındık evin altyapısı 1gbit fiber. ben 100mbps aldım. yarın ziyaret edeceğiz dediler. merak ettiğim, ev bodrum kat olduğundan şebeke çekmiyor. anca balkonda Vodafone 2-3-4 gidip geliyor. Wifi de problem olur mu? çekme çekmeme gibi? Kablolardan aldığından böyle bir problem olmaz...
Arkadaşlar araçtan 400k ya buldum ben lafın gelişi dedim oto galeride 800dür diye. Dediğinize göre mantık kredi çekmek sanırım? aydan aya da onun taksiti ödenir. 400k limitim yoktur o zaman. Araba nasıldır sizce?
Merhaba, Hyundai Coupe 2.0 diye bir güzellik gördüm. Uzun zamandır da görüyorum zaten. Ama ben sarı siteden buldum bayii de olsa min 800 olur bu. Taksitle alma yöntemleri yok mu?
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB yurtiçi telefon. Karanlık tema açık değil telefonda. İnstagramda aydınlık moda geçip baktım aynı videoya yine gri ve soluk. Ses kısma veya açmaya basınca ya da yukarıdan menüyü falan açınca normale dönüyor ama menüyü kapatınca ve ses kısma şeysi geri gidince yine...