Ses ve müzik tarafında şunu rahatlıkla söyleyebilirim: hiçbir şey hiçbir şeyin üstünü örtmüyor. Kithara ile karşılaştırdığımda, aklımda kaldığı kadarıyla...
Oyunlarda kullanırsan genel izlenimini yazabilirsin. Verdiği atmosfer, ses netliği, diğer notaların birbirini boğup-boğmaması bilhassa baslar diğerlerinin...
Yok hayır, zaten açılan konuları önceden beri takip ediyordum ve sorunlarına denk gelmiştim.
Topping DX1 2 ile Aune Audio AR5000 MK2 daha elverişli olacak.
Hocam 2011 de çekilen videoyu atmışsın adil mi sence bu? Aynısını diğer markalar içinde ben paylaşabilirim Asus, MSI farketmez. Ki indirim diye paylaşılan...
Ben IPS le karanlık temalı oyun oynarken veya genel olarak karanlıkta kullanırken keyif alamıyorum. Bence IPS alma. Glow illet bir şey. Fast VA alabilirsin...
Bahsettiğim Toppingde bulunan ESS Sabre DAC için aslında Aune Audio AR5000 MK2 daha uygun uyuyor.
Kithara için AKM bulunduran Fiio K7 düşünüyordum lakin...
Bir Ay kadar Kithara kullandım. Sonrasında Malum "Hifiman" sağ sürücüm bozuldu. Kablo Değişimi, kaynak değişimi her şeyi denedim. Düzelmedi. Sonrasında Uzun...
Sıcak tarafa daha yakın, Warm-Neutral arası. Doğal tarafa daha uzakta sıcak karaktere yatkın.
Almayı düşünüyordum bahsettiğin modeli sonradan Hifiman &...