TV için bu 70 cm derinlik az, 48" boyutu için duvara monte edip assan dahi rahat edemezsin konforlu olmayacak.
Konsol oynamadığını belirtmen bir diğer UW...
Monitör için 21:9 kavisli geniş ekranları daha çok seviyorum.
Ultrawide veya masa alanınız yani yer müsaitse daha iyi HDR performansı için direkt TV...
Planarlar genel olarak daha çok yüksek akım istiyor bazı yüksek voltaj isteyen dinamiklerden ziyade.
Wireless düşünüyorum bazen arada rahatlık kullanım...
Genel herkese konuştum lafım sana değil.
Dediğim gibi sinirlere hakim olmak lazım da işte bazen başaramıyoruz sende bende, beni de biliyorsun o günden...
Bende öfkeyi kontrol altında tutmaya çalışsamda yer yer sinirlenebiliyorum bazen, işten anlamayan kişilere kötü tabir olacak ama Bilal'e anlatır gibi...
Kimin kime öğrettiği veya kişinin öğrendiği önemli değil sonuçta doğru tek.
Terimleri işin içine katacaksak bu sadece konu kim hangi mesafeye nereye kadar...
@Tayfunns
RenoDX gibi faydalı araçlar çıkmadan öncede dönen bu doğal-yapay tartışmaları vardı :D
Bu araç tembel oyun geliştiricilerin görevini üstlendi...
SDR bağıntılı ve sabit gama eğrisi kullanıyor, HDR mutlak yani sabitleşmiş PQ EOTF kullanır. Simsiyahdan binlerce nit parlaklığa kadar bu keskin eğriyi...
Bölgesel karartmanın başarısı uygulanan algoritmada yatıyor, dediğin gibi iyi optimize edilenler de var kötü sonuç çıkaranlar da var.
Olay sadece dimming...
FMM yöntemiyle üretilen panellere kıyasla parlaklıkta 1,6 kat, kullanım ömründe ise 2,4 kat artış sağlandı. Yeni nesil bir teknoloji TCL IJP den sonra iyi...