5090 ların fiyatı acayip yükseliyor. 2 hafta önce en ucuz 135K idi ve 2-3 farklı model vardı şuan 146K olmuş. 2 haftada 11K fiyatı artmış kartın.
Bende...
Oyunlarla anlaşma ve DLSS mi? dostum ayakta uyuyorsun. Yapay zeka dediğin daha yeni patladı nvidia 1-2 yıla kadar normal, basit bir şirketti. Senin o...
11 ay falan hikâye. Bu bellek krizi düzelmezse 6000 serisi 2027 de bile gelmez yada bir ihtimal 2027 son çeyrek ama 11 ay sonra 6000 serisi görmemiz net...
Güzel hikaye ama maalesef oyuncu kitlesi kendilerini değerli sanarak hayal dünyasında yaşıyor. Üst düzey yöneticilerin herhangi bir toplantıda oyuncu kesimi...
16-17 yıldır DH üyesiyim. Şuan forumun yönetim kısmı rezalet durumda herkes kafasına göre at koşturuyor, kafasına göre adam banlıyor falan yani forumun eski...
5090 ın 7-8 sene götürmesi imkansız. Saf kas gücü devri kapandı, yazılım devrine girdik.
8 sene önce TITAN RTX çıktı o zamanın dudak uçuklatan kartlarından...
Uzun yıllardır kullanıyorum muazzam bir kasa fakat fansız almak pek akıl işi değil.
Orijinalinde 3 tane (PSU ile satılanda 4 tane) SP120 RGB Elite fan ve...
Bizim millet sever zenginin anında olmayı :kekw:
Merak etmeyin vatan batmaz, zarar da etmez.
Vatan satamadığı ürünleri çorba etmiş sistem yapmış. O sıvı...
Müsaade edilmeyecek ne var dostum? hatta şöyle söyliyim sana SSD ve GPU hariç diğer tüm ürünler tek faturada olmasına rağmen mağazaya gittim ram hariç iade...
Beyler konuyu yeni gördüm, şikayeti oluşturan benim.
Orada yazılan ne ise harfi harfine doğrudur. Burada bir fiyat hatası yada yanlışlık yok bu sistemi...
Haberim yok konu açıldığından hatta şuan vatan benim peşimden koşuyor avukatı aradı şikayet etmişsiniz ama mağduriyetinizi giderdik size feragatname...
O şikayeti oluşturan benim. Önce veremeyiz dediler hatta farklı model için 30-40K para istediler bende tüketici hakem heyetinde görüşürüz deyip şikayet...
Bu arada bu tarz oem sistem alacaklara ufak bir bilgi vereyim. 2 hafta önce 135K ya satılan 5090 lı sistemi alıp içinden sadece 5090, SSD ve 16GB 6000mhz...