Çok ucuza iyi test sonuçları vermesi lazım, Aksi halde gamepower almma da önermem de. Eğer yabancı kaynaklardan tarafsız ve detaylı inceleme yapılırsa...
Bence oyun teknolojisi çok ilerledi ekran kartı yetmiyor 2008lere kadar oyunlarda grafik anlamda pek bir şey olmamıştı kim bu ışıklandırma shader denen şeyi...
Sorun aslında fiyatı cebinizde çıksa üzülmeyecek miktar herkesin farklıdır ben 5k monitöre verip içime sinmezse ikincielde 3-4k ya okuturum diye düşünüyorum...
Bana kalırsa gamepower monitöre bu kadar para verilmez hani f/p olanlar 1080p 4-5k olanları anlarımda 12k çok yüksek bir fiyat uzun süre işini görür mü...
mantıksız sen 500tl lik ürünün üzerine 250₺ ekleyip daha iyi ve kalitesini almak varken %50 üstüne konulur mu dersin yoksa 250₺'nin değerini mi düşünürsün...
Eskiden mouseları satmak için dpi öne sürerlerdi şimdi hem dpi hemde hz öne sürüyorlar 4000hz 8000hz gibi klasik pazarlama stratejisi kullanmayacak olsalar...
keşke herkes 4k mouse kullanınca 1v5 atabilse :) şaka maka cidden fps oyuncuları 4k da oynadıklarını sanmıyorum işlemciyi yoran bir durum oyuncuya katkısı...