Elinize uyan fare almanız daha uygun olur ben logitech g402 kullanıyordum 2 saat oyun oynadığımda elimin ağrıdığını hissediyordum sonradan razer deathadder...
Yaklaşık 1 senedir Raijintek AMPERE 1200W 80+ PLATINUM kullanıyorum 6499₺ almıştım teknobiyotik sitesinden şuana kadar sorun yaratmadı zaten 7800x3d ve...
Dediğim gibi hocam çok çok aşırı bir indirimde yakalamadığın sürece power almanın bir anlamı yok ilerde 5090 kullanacak mısın? yoksa 5070 filan mı? 5090...
tüm sistem en fazla 20.000 olur ekran kartına 9000 diyen arkadaşa selam olsun ekran kartına en fazla 7000-7500 verilir. 3070ler 8000-9000 bandı 3080 lerde...
Sistemin için gereksiz ise alınmaz eşeğe altın semer bağlamak gibi olur ilerde sistem yükselttiğinde almak daha mantıklı tabi çok çok indirimde uygun fiyata...
çoğu sıvı soğutma zaten ortalama 3 sene garantili oluyor sorun olacağını sanmıyorum üstü için sıvı soğutma değil de hava soğutma daha çok işini görür...
HKC firmasının kendi markası adına ürettikleri evet kalite ama alt firmasına ürettikleri genellikle f/p olduğu için malzeme kalitesi düşük oluyor dış...
bu marka bildiğim kadarıyla HKC firmasının alt markasıdır. Malzeme kalitesi çok iyi olmasa da f/p ürünleri arasında ben almayı tercih etmiyorum bilindik bir...