5200 cl38 alınmaz hocam o kadara da gerek yok. Mümkün mertebe CL36 nın altına düşmemeye çalışın. Youtubeda FPS testleri var ne kadar farkediyor kontrol...
Attığınız anakart 80a değil 60a. Ayrıca 2x6+2+1 şeklindeki fazı her türlü Asus anakartın fazlarına değişmem 1H/1L olsa bile.
1778358906
Hocam WİFİ olsun...
Belki duymayanlar vardır diye söylüyorum KLEVV markası SK Hynix'in markasıdır. Yani içindeki modül %100 hynix. Taksit aramayan arkadaşlar değerlendirebilir...
9070xt iyidir hocam. Ama ben kesinlikle Pulse modelini alırdım tüm testlerde daha başarılı. Ayrıca hepsiburada ve amazon satıcılı olması CW çıkma durumunda...
Beyaz Psu'nun kablolarıda beyaz oluyor çünkü. Siyah Psu gözükmesede kabloları siyah olduğu için görüntüyü bozuyor. Ekstra kablo parası da vermek istemiyor...
Hocam resmen demişsin ki beni AMD ekran kartı almaya ikna edin. Al kullan beğenmediysen iade et konuşacak pek bir şey yok. Forumda 1500 tane konu var bunla...
NZXT RMx ile kafa kafaya kapışır benzer kalite sessizlikteler. CW direk şans işi yapcak bişey yok ona denk gelebilir gelmeyedebilir. Alacağın dönemde...