Sanırım piyasadaki en uygun fiyatlı 100W kablo. Alıp test ettim. Kalitesi bence başarılı. Şarj aleti 47W ve şarj ettiğim cihaz en fazla 45W desteklediği...
Arkadaşlar herkese selam. Güncel olarak Huawei P30 Pro amiral gemisini kullanmaktayım ve artık maalesef miadını doldurmaya başladı. Dokunmatik sorunları vb...
Şu aletlerin gaming cihazlara gram faydası yok bence. Laptop standı alıp biraz altını kaldırsanız daha faydalı. Bunlar daha fanlara ters akım hava üflüyor...
düz gm80 hali hazırda kullanıp deneyen biri olarak söylüyorum. ufak mouse muhteşem bir şey, acaip bağımlılık yapıyor, aşırı hafif ve başka mouse kullanasım...
Parafpara n11 - migros, şok, carrefour ve vatan mağazalarında kullanılabiliyor. Fiziki kart gelmeden puanlar kullanılmıyor.
Halkbank posu olan, akaryakıt...
Vodafone uygulamasında en üstte bu tarz çekilişlerden bir şey kazanmadım ama gene katıldık bakalım :) forumda kazanan olursa konuya yazarsa sevinirim 🤷
Itopyaya Hafta sonu icin gelmis arkadaslar 1080 p de FSR 4 donanimsal oldugundan ray tracing olayini tamamen cozersiniz fiyat cok iyi. Su an disaridayim...