ya ikisinden de söyledim allah kahretsin evde geçen gün arıyorum bir tane type a to c kablo bulamadım şimdi alayım var ya 10 ay falan paketine dokunmam...
Çok kötü duruyor muhtemelen kalitelidir ama tip olarak beni almayın diyor. Gerçi asıl böyle ayakkabılar alınır sağlamdır da 😀 yürüyüş ayakkabılarım olmasa...
olay sensör ve ağırlıksa sadece şu moude daha hafif ve daha ucuz
mouselerden çok anlamıyorum başka bir durum varsa alıntılayarak yazın. googleye 3395 mouse...
Arkadaşlar merhaba. 14 Mart 2023 tarihinde, yani hemen hemen tam 3 sene sonra yine Sahte RAM konusu ile sizlerleyim. Bu seferki konuğumuz 2X16 Toplam 32GB...
Sanırım piyasadaki en uygun fiyatlı 100W kablo. Alıp test ettim. Kalitesi bence başarılı. Şarj aleti 47W ve şarj ettiğim cihaz en fazla 45W desteklediği...
Arkadaşlar herkese selam. Güncel olarak Huawei P30 Pro amiral gemisini kullanmaktayım ve artık maalesef miadını doldurmaya başladı. Dokunmatik sorunları vb...
Şu aletlerin gaming cihazlara gram faydası yok bence. Laptop standı alıp biraz altını kaldırsanız daha faydalı. Bunlar daha fanlara ters akım hava üflüyor...
düz gm80 hali hazırda kullanıp deneyen biri olarak söylüyorum. ufak mouse muhteşem bir şey, acaip bağımlılık yapıyor, aşırı hafif ve başka mouse kullanasım...
Parafpara n11 - migros, şok, carrefour ve vatan mağazalarında kullanılabiliyor. Fiziki kart gelmeden puanlar kullanılmıyor.
Halkbank posu olan, akaryakıt...