Merhabalar elimde ibanez grx70qa var 2 ocağa kadar iade edebiliyorum amazondan aldım ibanez grg121dx mi alsam diye düşünmeye başladım değiştirmeye değer gibi geliyor ama ne kadar doğru olduğunu bilmesem de ocakta zam geleceği söylendi risk almış olur muyum ocakta zam gelir mi ne yapmalıyım
neyde sıkıntı var tam bilmiyorum şehir dışında iken benim yerime başkası gidip aldı ve de ilk aldığımda vramlerde sıkıntı olduğunu fark ettim servise gönderdim 1 ay göndermediler para iadesi dediler zorla yeni kart gönderdiler 0 ama bilmiyorum normal olarak ekran kartı 50 derece iken hot spot...
hocam ekran kartının ve işlemcinin macununu değiştirdim ekran kartının pad ini vs de en son çözülmeyince servise götürmek zorunda kaldım ömrü bitmiş dediler 1-2 ay anca götürür dediler ama bilmiyorum 1 yıllık ekran kartı nasıl bu kadar hızlı gitti anlamadım
merhabalar elimde şuan rx 6600 ekran kartı var ömrü nerdeyse bitmek üzere hot spot 111 dereceleri görüyor ve performansta düşüş var işlemcim r5 5600 ekran kartını değiştirip 9070xt almak mı daha mantıklı yoksa 5070 ya da 5060 lı excalibur veya victus bir laptop almak mı daha mantıklı karar...
arkadaş yardımcı oluyordu açarken dur bir dakika dedi sonra tamam dedi açtıktan sonra ise dikkatli aç termal pad dağılırsa değiştirmen dediği için ve ilk açışım olduğu için termal pad parçalandı
1750663713
Thermalright ODYSSEY Termal Pad 85x45x1.0mm hocam bunu alacağım galiba
eski padler elimde yoktu taktı ama aynı olacağını düşünüyorum
1750663092
termal macun olarakta arctic mx 4 sürdüm ama ondan kaynaklı bir sorun değildir heralde
1750663138
tamamdır hocam saolun sizce ekran kartını servise götürüp baktırsam mı yoksa kendim pad alıp taksam mı
aslında pad bulamadığım için hafta sonu teknik servise gittim ve ellerinde kalan ekran kartlarından birindden termal pad alıp benim kartıma taktı ama bilmiyorum acaba pad mi kalitesiz yeni pad mi alsam
Merhabalar ekran kartını alalı 2 yıl oldu vramlerde sıkıntı var diye 1.5 yıl önce garantiye gönderdim ve 1.5 yıldır şuanki ekran kartımı kullanıyorum geldiğinden beri bakım yapılmadı normalde ağır yük altında 65 max görüyordu son zamanlarda ağır yükte 70 vs görmesi ve hot spotunyüksek olmasından...
valla kendileri orjinal olduğunu iddia ediyor ama çok öyle gözükmüyor ilk defa bu kadar fazla parayı birden verip parça aldım oda bozuk çıktı parayı toparlamak için de çok uğraşmıştım o çok koyuyor
hocam anlamadığım şey şu hadi esp32 ve anten modüllerini bozdum ama usb host shieldi nasıl bozacağım mesela
1749635300
yanlış bir şey de yapmadım yani bilmiyorum çok saçma gördüğüm kadarıyla yanlış bozuk ürün vs başkalarına da göndermişler
Robocombo adlı siteden diğer sitelere göre daha ucuz olması ve aradığım ürünlerin ya diğer sitelerde birinin olması başka bir ürünün olmaması nedeniyle bu siteden aldım fakat 2300 tl nin 1000 tl si Arduino USB Host Shield, 2x EBYTE E01-ML01DP5, ESP32-C6-MINI-1 (ESP32-C6-DEV-KIT-N8) aralarından...