Valla iyi şans varmış bence arayıp söylemesine rağmen de haberimiz yok diyip istemedilerse kullanabilir diye düşünğyorum. Benimde sağlam gönderdiğim ürün...
aynısının benzeri bana da olmuştu. sistemde doğru gözüküyor dediler. dedim elimde var. sistem gözükmediği için bişey yapamam dedi :d bende beleşe yakından...
Makinenin fiyati ortalama 12 13 bin bandinda. 3 bine de 10 kg kahve almis oluyosunuz. Hiç olmasa en az biz 3 bin lira falan indirim sayılır güzel firsat...
kimine 350tl çıkıyor kimine 800tl işte alırken göz önünde bulundurmanız lazım, yukarda dediğim gibi çakma forma olduğu için gümrükten geçmeme ihtimali de var
bende forma sipariş ettim formaya 700tl ödedim 800tl gümrük vergisi geldi, geldikten sonra 1 tane daha sipariş verdim 2. siparişim gümrükten bile geçmedi...
bu hesap satma olayi cok sacma beyler ölü fiyata satıyonuz ban riski var dolandirilma riski var osu var busu var hani kira parasi falan ödemicekseniz...
30 dolar sınırı ve vergi sorunları yetmiyormuş gibi birde göbeği sınırı geçen lavukların kafasına göre reddetmesi geldi şimdi de berbat bir ülkede berbat...
Yaklasik 11 dolara aldigim forma gümrükte kaldi, daha önce de aliyordum ilk defa yasadim. Yasakli birsey de degilki 30 dolar sınırını da geçmiyor
Nasıl...