deneyimlediğim kadarıyla kitlesi en normal FPS oyunu R6 gibi duruyor
ama oynadığım dönem boyunca BF1 de hiç toxicliğe denk gelmedim. Sen nası kavga etmeyi...
Kasa aradığım dönem kasaları tek tek araştırırken en beğendiğim modellerden biri bu olmuştu. takabildiğiniz fan adeti sayısı olsun, vidayla uğraşmadan...
ilk geldiğinde bende tam takamamıştım biraz ittirmek gerekiyor
Driverını kurup kabloyu direkt mouse'a takın firmware update var mı bir kontrol edin. Varsa...
beyler cahil olmak cok zor yemın ederım sarj ıstasyonun sarjını ıyı takmamısım sadece ısıkları yanıyormuş
1740138355
calıstı sımdı ıyıce
suan on numara...
birinin sana dönek demesi neden bu kadar önemli? boşver bunları neyi istersen onu tutarsın bugün beşiktaş yarın fenerbahçe öbür gün ankaragücü kim ne...
Usb portu değiş, dongle kablosunu değiştir, kablo ile bağlayıp mouse u güncelle, aygıt yöneticini kontrol et gözüküyormu diye. Epomaker sitesinden değil...
Daha önce temudan alışveriş yapmamış bir telefonum maalesef ki yok. İlk çıktığı zamanalrda tüm telefonlardan alışveriş yaptım. Acaba bunun başka bir yolu...
olduğunu iddia ettikleri bir iki yol var ancak ben ne kadar denersem deneyeyim olmadı, MC modelini almıştım sonradan içime sinmedi PRO modelini istiyordum...
ben QCK+ modelini kullanıyorum yaklaşık 2023 haziran ayından beridir ancak 2-3 senelik belki daha uzun süreli kullanım için arıyorsanız Steel series QCK...
Merhaba arkadaşlar, klavye ve mouse için ayırdığım maksimum bütçem 2000 TL. Aşırı profesyonel Online oyunlar oynamıyorum, genelde hikayeli oyunlar oynadığım...
Steelseries QCK serisini hiç beğenmesem ve öneri isteyenlere önermesem de bende bu kadar büyük mousepadlerde en iyi seçeneklerden biri Steelseries gibi...