Bence alınabilir ya çok kullanışlı bir uygulama.
Güncel olarak youtubedan video indirebiliyor musunuz? IDM geçen gün gözükmüyordu file centipide indirdim...
bende de çıkmıyordu X ve bazı platformlarda indirme kutusu varken Youtube'dan kesinlikle bişey indiremiyordum açtığım mp4 indirme siteleri de hata veriyordu...
AKKO MOD007B PC 7th Anniversary TKL için stok beklemek mi mantıklı olur yoksa AKKO 5075B Plus Shine-Through modelini almak mı? Valorant gibi FPS oyunları...
Katılıyorum, klavyeye gram ihtiuacım yok ama insanlar klavye önerisi istediğinde wraithtten ürün önerirken kendimi kötü hissediyordum çünkü koydukları kar...
O halde başka bir klavye almak daha mantıklı.. F75'den başka alternatif olarak önerebileceğin bir klavye var mı? switchleri mümkünse Ak680 gibi 7-8 ayda...
Farketmez tipini,sesini beğendiğini al. Ama beyazdaki switchler 5pin= daha az rattle var daha sabit.
Switch değiştirerek ömrünü uzatabilirsin ama şahine...
Ak680 çok çok çok giriş seviye klavye, switchi haketmiyo bile. 1k üstüne çıkıyorsan sahibinden üzerinden aula bak hala 1.5-2arasına bulunabiliyorken...
Evet switchleri özellikle berbat kalitede ancak uyguna switch değiştirerek ömrünü uzatmak mümkün müdür?
F75 için arkadaş siyah ve beyazın farklı leobog...