2albayrak5 isimli üyenin son içerikleri

1. 2albayrak5

%50 indirimli üniden bursluya geçiş imkanı var mı

soru yukarıda da belirttiğim gibi
  2. 2albayrak5

İstanbul özel yurt ücretleri ne kadar

Kent üniversitesinde okumayı düşünüyorum. Üniye yakın yurtların ücretleri ne kadardır önereceğiniz bir yurt var mı?
  3. 2albayrak5

Facebook Facebook hesabım çalındı

Giriş yapmak istediğimde kayıtlı cihaza gelen doğrulama kodunu girin diyor.hesabu geri alma ya da kapatma şansım var mıdır.
  4. 2albayrak5

Çözüldü✓ Bilgisayarı açtığımda bios açılıyor

Windows u kuruduğum m2 ssd de gözükmüyor. Anakart modeli b 450m s2h
  5. 2albayrak5

Öneri Aqua Di Polo 1987 100 ml Parfüm alınır mı

Koku bakımından dediğin doğru ,ben kalite ve kalıcılığını öğrenmek istedim :)
  6. 2albayrak5

Öneri Aqua Di Polo 1987 100 ml Parfüm alınır mı

Boyner'de 260TL den 140TL ye düşmüş . Alınır mı yoksa bu fiyata önerebileceğiniz farklı parfümler var mı? https://www.boyner.com.tr/aqua-di-polo-1987-parfum-1151755
  7. 2albayrak5

Yardım N11 den aldığım ürünü değişmek için ne yapmalıyım?

Ücretsiz gönderim için ürünü Kampanya Kodu ile birlikte kargo firmasına teslim edin demiş. Daha önce böyle bir şey yapmış olan varsa bana ne yapacağımı anlatabilir mi , teşekkürler.
  8. 2albayrak5

İnternet hızıma göre ping imin yüksek olduğunu düşünüyorum.

Ortalama 36mbps download 6.5mbps de upload alıyorum buna karşılık aldığım ping ise 30. Benim hızla hemen hemen aynı olanların daha düşük olduğunu gördüm ,düşünceleriniz nelerdir?
  9. 2albayrak5

Chrome Bildirim Gelmeme Sorunu.

Birkaç ay önce Chrome'dan gelen bildirimleri engelledim, şimdi de bildirimleri açtığım halde bildirimler gelmiyor, çözümü bilen var mı?
  10. 2albayrak5

Yeni Türk Oyunu Sabotaj Hakkındaki Düşünceleriniz Neler ?

Silahlara CS-GO gibi sadece skin çıksaydı pay to win oyun olmazdı ama silahlara scope ve lazer çıkması oyuncuya birer avantaj sağlar böylelikle az da olsa pay to win bir oyun.
  11. 2albayrak5

Yardım Kullandığım r5 2600 işlemcim tam frekansta çalışmıyor.

İşlemci boşta 3.45-3.55 GHz arası frekans değerleri alıyor, oyunlarda ise 3.6 GHz'te sabit kalıyor. İşlemciyi 3.9'a overclock yaptığımda bazı oyunlarda pc kendine reset atıyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
Geri