2necro isimli üyenin son içerikleri

1. 2necro

Faceit Turnuva Ödülünü Vermedi

Merhabalar, Faceit de geçen gece arkadaşımla Faceitin düzenlediği 2v2 CS turnuvasını kazandık. Ödül olan Faceit puanı hesaplarımıza aktarılmadı. Süreci, ne yapmamız gerektiğini bilen biri var mı acaba?
  2. 2necro

FACEİT BİOS AYARI YAPAMIYORUM.

Gigabyte anakartlarda secureboot problemi diye aratırsanız bir çok problem göreceksiniz abim için denediğimizde bilgisayar bir daha ekran vermedi servise gönderip anakartı sıfırlatmak zorunda kaldık. yani değmez.
  3. 2necro

🔥İndirim TCL Onetouch 5041 Tuşlu Telefon 1.655 TL

Askerde kullanılır mı?
  4. 2necro

Çözüldü✓ Bu anakartı almayınız B650M S2H (REV1.2) ryzen 7 9700x 75w yi geçmiyor

Secure boot (Faceit & Valorant için gerekli) etkinleştirdik diye Anakart kendini kapatmıştı hiç ekran gelmiyordu bu kartta olan bir problemmiş elle sıfırlamayı denedik ama işe yaramadı farklı ekran kartıyla deneyin deniyordu onuda denedik işe yaramayınca 1 ay önce yetkili servise gönderdim...
  5. 2necro

❌İndirim Bitti! RAZER Viper V3 Pro Kablosuz Mouse 6.799 TL

knk biraz pahalı değil mi ya hep bu fiyatlarda geziyo gibi sanki
  6. 2necro

Mediamarkt Trendyol İndirimler (Bir çok ürün)

amazondan almıştım 12.ayda
  7. 2necro

🔥İndirim G PRO X 2 LİGHTSPEED 8.999 TL

bu videodaki ses neden böyle bilmiyorum mikrofonu için g pro x almıştım bende. gerçekten bu videodaki sesten daha kaliteli videoda problem olabilir mi acaba?
  8. 2necro

Mediamarkt Trendyol İndirimler (Bir çok ürün)

fiyat neydi paylaşmamışsın bitmiş sanırım 3.5 tan ben almıştım
  9. 2necro

🔥İndirim G PRO X 2 LİGHTSPEED 8.999 TL

Ben kablolu g pro x kullanıyorum bence razer bu işleri bitirmiş durumda alacak olsam onu alırdım. Ek olarak g pro x eq ayarı olmadan kullanılacak bi kulaklık değil bence ses seviyesi çok yetersiz yukarı çıkarmak için doğru ayarları yapmak lazım ama yinede yetersiz. birde ayarlarda SURROUND...
  10. 2necro

🔥İndirim Next Qled 75" 190 Ekran TV 32.499₺🔥😱

Ben NEXT 65'' Google Tv olarak satın aldım tam bir F/P ürünü özellikle sesi çok kaliteli ekstra bir şeye ihtiyaç duymuyorsun. Tv de bir problem görmedim soru sorabilirsiniz
  11. 2necro

❌İndirim Bitti! Honor Magic 7 Pro 53.999 TL

Honor öyle bir telefon değil 200 pro kullanıyorum aynı ilk gün nasıl aldıysam öyle. Okadar düşürdüm ekran süresi yaptım parlaklığı maksimumda kullandım. Ne pil sağlığı değişti ne ekranda kasada bir çizik göçük oldu. Şarjı Pili Ekranı Sesi Kamerası her şeyi şahane. Xiaominin 7 yıl yazılım...
  12. 2necro

❌İndirim Bitti! Honor Magic 7 Pro 53.999 TL

Bu biraz şey gibi olmuş 60bin verceğine üstüne birazdaha koy villa al
  13. 2necro

❌İndirim Bitti! Razer BlackWidow V3 1999TL

Yay sesi diyerek neyi kast ettin tam bilmiyorum hocam ama şıkır şıkır öten bir yeşil swich var bunda
  14. 2necro

❌İndirim Bitti! S21 FE 128Gb 15.999TL + Spigen 20W sarj cihazı Hepsiburada

Yanıldın 12100tl saydılar ama tabi doğru diyorsun ben 3 kuruş vermezdim bu telefona Hadi diyelim bug yoktu benim yaşadıklarım halüsinasyondu şarjına ne diyebilirsin ki... Hem şarj olması yavaş (iphone ve samsung için tüm cihazlarda yavaş) hemde şarjı beni 1 gün bile kurtarmadı %50 şarjla...
Geri