Merhaba bugün Pc’mi açtığımda “Windows’u Etkinleştir” yazısı çıktı ve 0xC004F074 hatasını verdi. 1 yıla yakın zamandır kullanıyorum ve ilk defa yaşandı. Geçen 25H2 güncellemesini yaptım ondan dolayı oldu sanırsam. Etkinleştirmeyi deniyorum ama olmuyor. Youtube’dan bi kaç çözümde denedim olmadı...
Merhaba Nintendo emulator kurmak istiyorum ama nasıl yapcağımı bulamadım. Yuzu tarzı emulatorlerin siteleri kapalı olduğundan İnternet Archivedan indirmek lazım galiba ama nasıl yapıcam anlamadım
30k tl bütçe var bana sadece kasa ve monitör lazim. monitör tercihim minimum 180 hz 1 ms ve ips panel olursa iyi olur ve taksit olarak yapıcam taksit ile 30k-40k arası olursa sıkıntı yok. yorumlarınızı bekliyorum
Selam Pc alalı 1 ay oldu. Bazen valorant veya Lol oynarken dc bakmak için alt+tab attığımda pc donuyo ve kalıyo. Bunun nedeni nedir? Arkadaki uygulamalar yapıyor olabilir mi diye düşündüm ama arkada çokta bi uygulama açık olmuyor. Genelde Spotify, Discord, Opera vb.
Sistem bileşenlerim...
Klassegear Oki Nami Ura al bende var baya iyi. Klassegear alınabilir.
1730995001
Birde galiba trendyol veya Hepsiburada üzerinden alırsan 100 tl kupon kullanabiliyorsun
Selam bende Thermalright Aqua Elite 360 V3 var. Nasıl renklerini ayarlayabiliceğimi anlamadım. Arkadaşımda Thermalright Frozen Warframe var onunki Msi Center üzerinden ayarlanıyor. Bende ise olmuyor.