Arkadaşlar selamın aleyküm geçen aylarda bi MacBook Pro 2017 aldım ekran kenarlarında plastik bir şerit var bi kısmı aşınmış kötü gözüküyor ve siyah iz yapıyor orijinalinde mi var yoksa önceden ekran koruyucu takıldığı için kalan bir izmi çözümü nedir
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar ehliyetimi geçen hafta aldım almadan önce az biraz otomatik araba sürmüşlüğüm var lakin arabamız ww caravelle 4-5 gündür evimin yakınlarında ufak bi otopark var oranın dışında çıkmadan sürüyorum alıştırma olsun diye bayram günü arkadaşlarla biryerlere gidelim...
merhabalar lenovo yoga x1 thinkpad laptopum var özellikleri i7 8650u 16 gb ram kafa dagıtmalık hangi oyunları oynayabilirim örnek olarak gta 5 kaldırırmı
arkadaşlar hayırlı akşamlar laptopumda ps remote uygulamasını ps5 e bağlayarak ekran yansıtabiliyordum ama laptopa format attıktan sonra uygulamayı kurduktan sonra hiçbir şekilde açamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar iyi günler geçen gün ps5 slim aldım playstaitonum bir arka odamda ekranı Ps Remote uygulaması üzerinden laptopuma yansıtıp oynuyorum ama aşırı derecede kasma görüntü bozuklusu oluyor oyun arasında internetim 120 mbps hızlı bir internetim güçlü bir laptopum var neden bu sorunla...