arkadaşlar hayırlı akşamlar laptopumda ps remote uygulamasını ps5 e bağlayarak ekran yansıtabiliyordum ama laptopa format attıktan sonra uygulamayı kurduktan sonra hiçbir şekilde açamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar iyi günler geçen gün ps5 slim aldım playstaitonum bir arka odamda ekranı Ps Remote uygulaması üzerinden laptopuma yansıtıp oynuyorum ama aşırı derecede kasma görüntü bozuklusu oluyor oyun arasında internetim 120 mbps hızlı bir internetim güçlü bir laptopum var neden bu sorunla...
Arkadaşlar iyi günler bundan 1 hafta önce iPhone 11 aldım telefoncudan vodafone hat kullanıyorum anlamadığım bir şekilde telefonun interneti arada E ye düşüyor yavaş yükleniyor veya hiç yüklenmiyor müşteri hizmetlerini aradım güncelleme vs yaptılar ağ ayarlarını sıfırladım en son hattıda...
abicim 4g çektiğindebile adam akıllı kullanamıyorum interneti mesela geçen kadıköye gittim yolda kaldım zar zor yolumu buldum arkadaşın telefonuda 11 aynı yerde deniyoruz onda 4 g çekiyor bende E olarak