Arakaşlar elimde fsp marka kasa var. Kasada fsp hydro k pro 750w 80+ bronz psu var. Bu güç kaynağı rx 9070 i besleyebilir mi. Aklıam takılan en büyük şey de...
Hocam peki aklımda bir soru var. Ekran kartı güzel hoş gerçekten beğendiğim bi kart. Ama benim kasamın markası fsp. Ve içinde kullanılan psu fsp hydro k pro...
Hocam 32-33 bin tl ye bulunabiliyorlar şu an. Bu fiyata alınabilecek en mantıklı ekran kartı aslında 9070xt olabilir fakat nvidiayı bir tık daha çok...
Herkse kolay gelsin. Yeni bir ekran kartı alacağım. İki ekran kartı arasında kaldım. Benim için en önemli şey soğutma performansı. Tasarım çok umrumda...
Yani sol taraftaki başı anakartın kasa fanı girişine takacağım diğer tarafına da aldığım iki fanın kablosunu takacağım değil mi
İki tanesinde pwm bir...
Arkadaşlar anakartım asus prime b650m-r. Kasama ekstra 2 adet fan takmak istiyorum ama anakartımda tek giriş var. İnternetten fan çoklayıcı bakacakken...
Hocam kasanın hava akışını düzelttim geçenlerde bir konu açmıştım. Öndeki 3 fan içeri üflüyor. Sıvı soğutucunun iki fanı dışarı egzoz fanı da dışarı...
Şu an bu şekilde
1758296037
Dediğiniz gibi bana da mantıksız geldi o yüzden konu açtım. Öndeki 3 fanı da içeriye yukarıdaki iki fanı da dışarıya mı yapmalıyım?
Dediğiniz gibi öndeki 3 fanın alttaki fanı egzoz
1758295767
Sence öndeki 3 fanı da içeri ügleyecek şekilde değüştirip. Üstteki iki fanın da birini egzoz...