Akşam deneyeceğim teşekkür ederim. İşin kötü tarafı Deco da hız sınırlama yok. Eğer dediğin gibi ms lerde yükselme olursa iade edeceğim. Keenetic hopper...
Tavsiyen için teşekkür ederim. ping olayını deneyeceğim. Bu konulara çok hakim değilim o yüzden. Qos açıkken türk serverlarına mı ping atmalıyım yoksa...
Şu siteden test etmeyi bırakın Allah aşkına.
CMD açın.
Sürekli bir ip ye ping atarken, download yüklenin.
Bu ve benzeri siteler yurtdışı tarafından test...
@KYTECHNGAMING keenetic sprinter almayı düşünüyorum. Forumlarda Sqm olduğunu gördüm. Sorunum çözülür mü ? Bir de Sqm sürekli aktif olarak mı geliyor. Qos...
Yeni bir deco s7 satın aldım. Bilgisayara kablo ile bağlıyım. qos etkinleştirdim. İnternet sağlayıcımdan 100 indirme 20 upload olarak paket almaktayım...
https://www.gaming.gen.tr/urun/188200/xpg-summoner-cherry-mx-red-switch-turkce-q-usb-mekanik-kablolu-gaming-klavye-summoner5a-bkctr/
uzun süredir stokta...
TÜRKNET 100MBİT FTTB FİBER Kullanıyorum. Geçen modem arıza yapınca TP-Link EX20v modelini verdiler. Arayüz çok kısıtlı bir modem. Qos var. Pubg oynarken Ağ...
Arkadaşlarım anakarta bağlayınca sorun oluyor dedi diye o seçeneği kafamdan direkt atmıştım ama anakarta kendi ayırıcısıyla beraber takınca sorun çözüldü...