38FİKO isimli üyenin son içerikleri

1. 38FİKO

Gigabyte X870e Anakart Termal Macun

Reis iğne riski biraz yüksek mis ya
  2. 38FİKO

Reis vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
  3. 38FİKO

Yok orta kisim 1780611438 Anladım hocam o eczanelerde satılan yüzde 90 üzeri alkol gibi bir şey var onu kullansam peki ?
  4. 38FİKO

Hocam iletken değil onun orada kalması benim için problem değil ama zamanla istemci ısınma yapınca orada macun sıvı haline geri gelir pinlere doğru akma riski olabilir mi ,? Ve yahut aktı bı sıkıntı yaratır mı bana ?
  5. 38FİKO

Arkadaşlar Merhaba sizlere bir soru soracağım ana kartın pin kısmına değil o ortadaki düz çigi olan yere çok az cüzi miktarda termal macun bulaştı bu pc de sorun yapar mı ? temizlmem gerekir mi dağa kötü bir hale getiririm diye uğraşmak istemiyorum şimdi fotorağları atacağım lütfen bilgi...
  6. 38FİKO

Gıgabyte X870e Aorus Pro Ice -- Xpg Ram 16-16*32 GB Rgb Ram

teşekkür ederim kafamı ağrıtmıyacam ya usta modeli değiştireyim ya hava sürkülasyonu cok iyi bir kasa o yüzden almak istedim galiba sıkıntıya sokmuyacam kendimi
  7. 38FİKO

Gıgabyte X870e Aorus Pro Ice -- Xpg Ram 16-16*32 GB Rgb Ram

nzxt h6 flow KASA alamyı düşnüyorum hocam Arctic Liquid Freezer III 360 bu sıvı soğutucuyu buna monte edebilir miyim lütfen yardımcı olun anakarta çarpma ihtimali olur mu ?
  8. 38FİKO

Oled Mönitör Tavsiyesi

asus rog swift oled pg27ucdm hocam ilk mönitörümüz bu bu mönitörün hem 2k hem 4 k modeli var topladığım sistem oyun için gereksinimlerini karşılıyor oled mönitör tavsiyesi istiyorum sizden aklımdan bir ses diyor ki ne gerek var o kadar masrafa diyor ama bu sitem ömürlük olacak oled almayi...
  9. 38FİKO

9070xt Ekran Kartı Marka Öneri

bende 9070xt alacağım ama güncelleme problemleri olur mu hangi markası olması önemlimi ?
  10. 38FİKO

Çözüldü✓ Anakart Uyumu Destek

Öneri verebileceğin bir anakart var mu
  11. 38FİKO

Çözüldü✓ Anakart Uyumu Destek

selamün aleyküm( https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-9800x3d-sekiz-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,812013733.html ) bu işlemci ile bu anakart kombinasyonu nasıl sizce ? ( ( https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-atx-fiyati,903526941.html )
  12. 38FİKO

Çözüldü✓ Ryzen 7 9700X aldım pişman olurmuyum?

gayet güzel bir işlemci :)
  13. 38FİKO

Çözüldü✓ 9800x3d yan parçaları ne olmalı bütçe 110k + mönitör oled tavsiyesi

Ortalık Karıştı vaziyet alın hsgshshs Arkadaslar bakın ben rekabet oyunlarını ve Normal grafik ayarları yüksek olan oyunları seviyorum FPS + görüntü istiyorum hepiniz çok ilgili siniz bundan dolayı teşekkür ederim Allak bullak oldum şu vaziyette
  14. 38FİKO

Çözüldü✓ 9800x3d yan parçaları ne olmalı bütçe 110k + mönitör oled tavsiyesi

Reis bu kadar zahmete girmeseydin ya teşekkür ederim :) düşüncen ötürü
Geri