ardayvl

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• ardayvl
      ardayvl, EN ÇOK PARA KAZANDIRACAK BÖLÜM başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ahahshahahshah. Bunlar zaten %100 burslu sıralaması 1 kuruş ödemiyorsun. Burssuzlar (Ücretliler) 180.000 den 470.000'e kadar var.
      • 1734196102892.png
    • ardayvl
      Bu sene Girne Amerikan 23k ile almış. Ardından İstanbuldan Okan Üni 15k ile almış yanlış bilgi vermeyin. 90 TYT 70 AYT 90 OBP ile 24 YKS de ortalama 13k...
    • ardayvl
      Bu adamın okumak istediği yerlerden kolay kolay işsiz kalınmaz merak etme. İTÜ den bahsediyoruz. Önerilen şeylerin sıralaması en kötü 30.000. Antin kuntin...
    • ardayvl
      Herkes ticaretten milyonlar kazansaydı kimse boşa okumakla uğraşmazdı. Sizin gördüğünüz 100 kişiden 1 kişi. Büyük sermayen olcak, aileden gelecek, arkan...
    • ardayvl
      Açıkcası kendim için yapmayacağım her iş bana aşağılayıcı geliyor, okuyunca çok egoistmişim gibi gelebilir fakat alçak gönüllü insanlara yardım etmeyi...
    • ardayvl
      Kontrol ve Otomasyon Müh. Uçak Müh. Matematik Müh. Tıp (Garanti en kötü bugünün şartlarında 130.000tl-4.000 dolar) + Klinik açıp milyonlar kazanan çok. Örn...
    • ardayvl
      ardayvl, N11 iPhone 13 satıcı güvenilir mi! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sanmıyorum. Araştırdım haklarında hiçbir bilgi, yorum bulamadım. Şimdide kaldırdılar zaten ürünü.
    • ardayvl
      ardayvl, TELEVİZYON ÖNERİSİ! (13.000 ₺ - 14.000 ₺) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.epey.com/televizyon/tcl-50p635.html
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,472
Üyeler
165,186