Sizce hangisini almak daha mantıklı 18 m2 odamda kullanacağım. Shark 23 m² alan temizleyebiliyor ve filtresine 5 yıl değişmesine gerek yok diyor. Xıoami ise 48 m2 alan temizliyor ancak 6 ila 12 ayda bir filtresinin değişmesi gerekiyor ve filtrenin fiyatı 800 900 tl den başlıyor.
Dediğim gibi...
Merhaba corsair h80 ile Steelseries artic 7+ arasında kaldım. Araştırdığım kadarıyla H80 için pedleri 3 ay sonra çıkıyo bozuluduğunu ve bazılarının kafa yapısı büyük olduğu için kulaklıklığın kırıldığını söylüyorlardı. Steelseries nde mikrofonunun ve programının kötü olduğunu söylediler. harici...
Gaming gecesinden asus rog fusion 500 aldım ancak sonradan forumları gezdiğimde mikrofonu ve genel anlamda sorunlu bi kulaklık olduğunu yazıyolardı bende iptal ettim iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum.
2500 3500 tl bandına ne alabilirim wıreless olursa daha güzel olur
Valla üzerinden baya geçti tam hatırlamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam format atıp flashbellek le temiz kurulum yapmıştım sonradan kendi kendine düzeldi
Gaming gecesinden asus rog fusion 500 aldım ancak sonradan forumları gezdiğimde sorunlu bi kulaklık olduğunu yazıyolardı bende iptal ettim iyi yaptım kötü yaptım bilmiyorum
2500 3000 tl bandına ne alabilirim
orjinal değil ve yinede almayı düşünüyosanız almayın evde 4 5 tane bu terliklerden var 1 tane kalmadı hepsi çöpe gitti yandaki şeritler bi zaman sonra atmaya başlıyor terlik az güneşte kalsın küçülmeye başlıyor kısacası direk orjinalini almak daha mantıklı
@
Perfectshot06
He bir karışıklık oldu orda :D Ne kadar süredir kullanıyosunuz ve daha önce 5ms monitör kullanmadığım için soruyorum film izlerken veya oyun oynarken rahatsız eder mi ?
İyi günler Yan ekran olarak kullanmak istiyorum mantıklı olur mu ve önerebileceğiniz bu fiyatlara başka mönitör var mı ?
Ürün : https://m.n11.com/urun/samsung-essential-s3-s31c-ls24c310eauxuf-24-5-ms-75-hz-full-hd-ips-led-monitor-35357750