3Musap2 isimli üyenin son içerikleri

1. 3Musap2

Valorant'dan haksız yere ban yedim. (İKİNCİ KEZ)

Konuyu hortlatıyorum ama, olay netleşti 🙃 Hesabı verdiğim bir arkadaşın bilgisayarına virüs girmiş, pcsinde giriş yapılan tüm hesaplar ban yemiş. Yılda 1-2 kez Tracker.gg'den hesaba bakıp eski günleri yad ederim...
  2. 3Musap2

Öneri Işık sızması olmayan 1080p monitör önerisi

IPS panellerde ışık sızması olduğu söyleniyor bu yüzden VA panel almayı düşünüyorum. Bütçe 5000 TL, 1080p Öneriniz varsa sevinirim 🙏🏿
  3. 3Musap2

Yardım İnternet hızı FELAKET düşük geliyor (Millenicom)

DSL kablosunda hasar varmış teşekkürler
  4. 3Musap2

Yardım İnternet hızı FELAKET düşük geliyor (Millenicom)

100mbit paket var, normalde 80-90 falan gelir ama dünden beri 10mbit geliyor (OHA YUH). Modem resetlemek çare olmadı, neden olabilir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
  5. 3Musap2

Yardım CyberPunk77 Epic Games %100 Save Nereden Bulurum?

Nexus modsu daha önce kullanmıştım güvenilirdi o yüzden önerdim ama onu maalesef bilmiyorum dostum
  6. 3Musap2

Öneri 500tl altı mouse öneri

500e mouse bulman çok zor hocam sana önerim 150 daha koyup G102 alman https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-logitech-g102-lightsync-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,796876512.html
  7. 3Musap2

"Cyperpunk %100 save" diye aratırsan bi sürü site çıkıyor, Nexus modsa bakabilirsin. Bence yinede baştan oyna..
  8. 3Musap2

Google'da aratırsan çeşitli sitelerde çıkıyor ama bence bunu yapma düz kendin oyna
  9. 3Musap2

F/p kule tipi soğutucu önerisi

R5 5600 için Thermalright Assassin King 120 SE kullanıyorum, çok iyi.
  10. 3Musap2

Fedora Linux iyi midir?

Cevaplar için teşekkür ederim Mint kuruyom o zaman
  11. 3Musap2

Fedora Linux iyi midir?

Ubuntu mu önerirsin onun yerine
  12. 3Musap2

Fedora Linux iyi midir?

Açık kaynak kodlu olması ve windows gibi bize zorla servis dayatmamasından dolayı Linuxa geçiyorum, Fedora linux en uygun bulduğum dağıtım oldu ne diyonuz pişman olur muyum?
  13. 3Musap2

Klasse Pro Mousepad iyi midir

Evet süper almak isteyen varsa öneririm
  14. 3Musap2

Klasse Pro Mousepad iyi midir

Klasse Pro Mousepad aldım insanlar önermişti, ne diyonuz bütçeye göre değerlendirirsek iyi mi 500tlye aldım 90x40cm
  15. 3Musap2

James Donkey bu ssd alınır mı?

Adamın ismi eşşek, dikkatli ol
Geri