3ngin isimli üyenin son içerikleri

1. 3

10K bütçeye monitör önerisi

İyi günler. FPS oyunları için bir monitör arıyorum. İstediğim özellikler: -27 inç -IPS veya OLED ( veya sizin önerdiğiniz panel) -min 144 Hz
  2. 3

Laptop ekranında çizgiler

Laptopa herhangi bir şekilde darbe gelmedi, 3 saat önce cs oynayıp bir kenara bıraktım ve açtığımda böyle çizgiler vardı problem nedir? Garantisi hala bulunmaktadır. Teknik servise götürsem halledilir mi? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  3. 3

Çözüldü✓ İki monitör arasında kaldım

Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun
  4. 3

Biraz garip oldu ama senin dediğin monitörü sipariş verdim. Tavsiyen için tekrar teşekkür ederim. :)
  5. 3

Evet tavsiyeler F modeli yönünde geliyor ben de onu seçeceğim gibi. Teşekkür ederim
  6. 3

Açıkçası alacağım kasadan çok monitörlerle ilgilendim :D. Yazdığım gibi forumdaki konular incelemelerden falan sonra G2412 modelinde karar kılmıştım. Bu iki model arasında kaldım, bu iki model arasında şu iyidir şu kötüdür gibi yorumlarınız varsa o yorumları duymayı daha çok isterim. Yine de...
  7. 3

Forumda okuduğum konulardan sonra MSI G2412 monitörünü alacaktım. Fakat sitede gezinirken G2412F modelini de gördüm. İkisi arasında kaldım. G2412 modelinde yorumlar, incelemeler varken. G2412F modelinde forum konusu, inceleme, yorum bulamadım ben de size danışayım dedim. G2412F G2412
Geri