3ren7 isimli üyenin son içerikleri

1. 3

Çözüldü✓ Kasadan Gelen Garip Ses. (Bobin Sesini ve Fan Sesi Değil)

Sorun çözülmedi ancak sesin kaynağını buldum, cik cik sesi güç kaynağından gelen 2 x 8 pin yeni nesil güç bağlantısı 8 pin ekran kartına ve 8 pin anakarta takmıştım , Ai bana takmamın yararı olacağını bahsetmişti çok araştırmadık. Ancak gelen cik cik sesi anakarta takılan 8 pini çıkardıktan...
  2. 3

Birkaç deneme yaptım çözemedim sorunu yakın zamanda çözebileceğimi sanmıyorum bu yüzden konuyu bırakalım.
  3. 3

Ekran kartı ,işlemci ,ram dışında yeni her şey. Şimdi ekran kartını söktüm taktım sonra yüke soktum tabi fanların sesi arada bastırıyor ama saat gibi cik cik ses geliyor halen. Kulağımı dayasam da yeri kestiremiyorum o nasıl oluyor o muamma.
  4. 3

MSI Msı Mpg A850GS Pcıe5 850W 80+ Gold Atx 3.1 , Asus dual 4070 , MSI B850m gaming plus wifi , msı mpg corelıquıd d240
  5. 3

Korkudan değil de , önceki psu da yoktu bu klik ses kafamı attıyor.
  6. 3

İnce gelen aradan bir sesi diyorum yük altında değilken de geliyor. Kasa yeni bu yüzden iki ay oldu ondan dolayı farkında olmamış olabilirm. 1778433743 HDD çıkardım ses halen geliyor
  7. 3

Kasaya kulağımı dayadım ancak nerden geliyor anlayamıyorum çok ince bir ses. Kafayı yedirecek ilk olarak hdd den sandım çıkardım ancak ordan problem değilmiş. https://drive.google.com/file/d/18QIbD9XWBhMxaGdoIcR9U5zISh-y7Dmz/view?usp=drive_link Tahmininiz nedir tek tek sökmek te istemiyorum.
  8. 3

🔥İndirim HEPSİBURADA MSİ TOPLU ANAKART İNDİRİMLERİ

wifi7 li matx modelleri ile karıştırdım.
  9. 3

🔥İndirim Corsair 3000D RGB Airflow 750W 5.000TL

Bu kasanın ön kapağı filtreleme olarak da ayrıca dandik yapısıyla bir kötü yanı var. Bilgi olarak bırakayım.Kasa corsair kalitesine yakışmadığını düşünüyorum.
  10. 3

🔥DeepCool CH560-DIGITAL-PF70 700W 80+🔥4799 TL🔥

Deepcool diğer kasaları da çok güzel ama buralara gelmiyor. 700w bu kasaya çok gereksiz ama satıcaksanız olabilir.Psu olmadan bulamadım ondan aynı sitede lianli 207 digital 4.5k dan satıldı 1 hafta oldu arada da giriyor ancak psu çıkarırsak daha pahalı tabi. Konuda kasada ekran sadece pc...
  11. 3

❌İndirim Bitti! Amazon 1000/200₺ İndirim

Çalışmadı. Benim prime üyelik yok belki sebebi budur.
  12. 3

🔥İndirim BELKIN F9E400FR1M 4'lü 1M Akım Korumalı Priz 440TL

milletin bir güveni var ama aynısı yeni bozuldu tunçmatik anahtarı kendi kendine atıyor. 1 sene kullandım sadece.
  13. 3

Enshall pro p13 priz 998 tl🔥🔥🔥🔥🔥🔥

APC PME5B-GR bunu aldım sepette yüzde 5 indirim ve 125 tl kuponla (önceki alışverişten kupon) genelde herkes sağlam diyor ancak biraz daha tuzlu.1.5m https://www.amazon.com.tr/dp/B07Z5KPCKF?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Geri