Knk hangi mühendislik tasarım programları kullanacaksan harici grafik kartlı bi model seni daha memnun eder
analiz hesap kitap uygulamalarını kullanacaksan bu yeterli işini görür
sokakta fiber var yan bina aktif kullanıyor 1 yıldır bizim eve bağlayamadılar hala bekliyorum ilçe müdürlüğüne kadar gittim cimere defalarca yazdım yok yok yok
800 bine kadar değişensiz boyası az düşük km anca 1.4 egea kovalarsın
biraz esnek olursan 1.0 tce yada 1.5 dci clio
1.2 tsi yada 1.4 tdi polo
1.3 egea bakılabilir ama dediğim gibi esnek olman lazım
Geçen sene bişeyler oldu 15 gün internet kullanamadım o ay tam ücret istediler
müşteri hizmetlerine ulaştım zaten ayın yarısında internet yoktu niye tam para ödeyecem diye
bişeylere baktı kontrol etti internet kullanmısım sıstemde gozukuyormus
internet yokkende sıkıntıdan hergün arıza kaydı...
Ailecek binecekseniz suv tercih et sportage öneririm 1.6 dizel yada qashqaı 1.3 yada 1.5 güzel seçenekler
Kendin bineceksen ayrıyetten aile aracınız varsa hiç düşünme civic
Dostum kendine güzel gözüken bela arıyorsun, diğer arkadaşlarda söylemiş o bütçelere güzel symbol bulunur, sakin kullanıyorsan benzinlisini al dizele göre aynı fiyata daha yeni model daha düşük km alabilirsin yada biraz daha yıpranmıs dizelini tercih edebilirsin binmek istediğin arabaların yaşı...
aracı zorlamazsan bakımlarını aksatmazsan uzun süre sıkıntı yasamadan binersin
bu motor kronik sıkıntılı olsa renault hala bu motoru kullanmaya devam edebilir mi
performansından gaza gelip abanıyorlar
bi arkadaş 1.3 tce megane 0 km bayiden çıkardı sürekli dip gaz abandı araba sürekli patinaj...
edc'den memnun kalırsın kolay kolay arıza vermez konforuda tatmin eder
1.3 tce'nin performansından çok memnun kalırsın, sürekli performanslı kullanırsan birazcık yakar çokta abartmaz
ama işte bu motorun sıkıntısı rektefiye olmuyor, piyasada ortalama 200.000 km ömrü oluyor sonra at çöpe sandık...