Merhaba, aklıma takılan bir konu var. Şimdi Samsung instagram ile anlaşmış paylaşılan gönderilerde vs. Kalite düşmeyecekmiş. Peki bu anlaşma olayı sade S24...
Merhaba, başlıkta ki iki telefonda yurt dışı olarak aynı fiyata satılıyor. Bildiğim kadarı ile yurt içi fiyatı da aynı. Detaylı karşılaştırma bulamadım...
Merhaba, yurt dışı S23 Ultra en son baktığımda fiyatı 27.500 TL civarıydı, S24 Ultra ise 33.000 TL civarı. Benim için arka ana kamera önemli.
Dxomark...
Merhaba, başlıkta ki telefonlardan hangisinin arka kamerası daha iyidir? Xiaomi 13 Dxomark puanı 130 13T Pro Dxomark puanı 131. İkisi de yurt dışı olacak...
Hocam şimdi kafam karıştı Dxomark puanı 130 Mi 13 ün. Puanını hak etmiyor nu gerçekten, Leica lens falan varmış iyi diye duymuştum. Ama 15 pro nun Dxomark...
Merhaba, 18.000 TL ye yurt dışı sıfır Xiaomi 13 alabilirim. Kamera performansı nasıldır? Samsung S23 ün yurt dışı modelini bulmak zor fakat merak ettim...
Merhaba, başlıkta ki üç telefondan hangisinin kamerası daha iyidir? Hepsi 30.000 TL bandında. Şuan da Dxomark da sadece Honor 200 Pro nun kamera puanı...
Merhaba, başlıkta ki iki modelden hangisini neden önerirsiniz? Çok kararsız kaldım. Samsung tarafında S23 FE bütçemi aşıyor A55 bütçe içinde. Diğer tarafta...
Merhaba, max 15.000 TL bütçeye A35 tavsiye eder misiniz? Kaç sene idare eder bizi, kamerası iyi mi?
Kendime ve lise de ki kardeşime alacağım. Kardeşimde...
Merhaba, yurt dışı sıfır cihaz olarak İPhone 16 mı, 15 Pro Max mi yoksa 15 Pro mu önerirsiniz? Birinci öneceliğim kamera.
15 Pro: 33.000 TL
15 Pro Max...