Benim babam memur ve öğretmen yani ben yeşil pasaport alabiliyorum. Başvurmam için babamdan çalıştığı kurumdan bir belge istiyorlar ama ben il dışında üniversite okuyorum ve babamın kargolama imkanı da yok . Acaba taratıp o imzalı belgeyi atarsa kabul ederler mi ? Islak imza gerekiyor mu bu...
Arkadaslar selam. Cs ye amdden grup super cozunurluk actım denemek ıcın sonrasında gerı kapattım o gunden sonra fps 200 e sabıtledı fps max yaptım nvıdıadan max fpse baktım hepsınde sıkıntı yok ama ne zaman cs ye gırsem fps menude 120 ye sabıtlenıyor. Onu duzeltebılıyorum lakin oyun içinde...
Arkadaslar selam. Cs ye amdden grup super cozunurluk actım denemek ıcın sonrasında gerı kapattım o gunden sonra fps 200 e sabıtledı fps max yaptım nvıdıadan max fpse baktım hepsınde sıkıntı yok ama ne zaman cs ye gırsem fps menude 120 ye sabıtlenıyor. Onu duzeltebılıyorum lakin oyun içinde...
Arkadaslar selamlar.Dediğim gibi 4650g pro apu sıstemım var . Ucuz bır ekran kartı olan Rx 6400 takasım var. Darboğaz yapar mı ?
Darboğaz sitelerinde ekran kartı kayıtlı degıl o yüzden oralardan bakamadım.
Arkadaslar sa google hesabimdaki kisileri sim karta nasil aktaracagimi bilmiyorum. İce aktar disa aktar her seyi denedim . Oyle bir sey yok .Yardimci olursaniz sevinirim..
e
vet aynısından
1615814199
yanı 3600 mhz yazıodu speed de ıksı ıcın de gecerlı demı bu
1615814234
sızce taktıktan sonra ıse yaramaması ımkansız mı
1615814262
ayrıca bı frekans ayarı yapmamıza gerek varmı speed den baska
1615814327
ram frekanları ayrı ayrı mı yukseltılmesı lazım