42lutfullah isimli üyenin son içerikleri

1. 4

Yeşil Pasaport Hakkında

evet ogretmen ve kurumundan belge ıstıyorlar 1703235850 bu belgeyı taratıp atsa wattsapptan olur mu kabul ederler mı
  2. 4

Yeşil Pasaport Hakkında

Benim babam memur ve öğretmen yani ben yeşil pasaport alabiliyorum. Başvurmam için babamdan çalıştığı kurumdan bir belge istiyorlar ama ben il dışında üniversite okuyorum ve babamın kargolama imkanı da yok . Acaba taratıp o imzalı belgeyi atarsa kabul ederler mi ? Islak imza gerekiyor mu bu...
  3. 4

Csgo 200 fpse Sabıtleme

Arkadaslar selam. Cs ye amdden grup super cozunurluk actım denemek ıcın sonrasında gerı kapattım o gunden sonra fps 200 e sabıtledı fps max yaptım nvıdıadan max fpse baktım hepsınde sıkıntı yok ama ne zaman cs ye gırsem fps menude 120 ye sabıtlenıyor. Onu duzeltebılıyorum lakin oyun içinde...
  4. 4

Cs Go 200 Fps Sabit Sorunu

Arkadaslar selam. Cs ye amdden grup super cozunurluk actım denemek ıcın sonrasında gerı kapattım o gunden sonra fps 200 e sabıtledı fps max yaptım nvıdıadan max fpse baktım hepsınde sıkıntı yok ama ne zaman cs ye gırsem fps menude 120 ye sabıtlenıyor. Onu duzeltebılıyorum lakin oyun içinde...
  5. 4

Asus Laptop Uyku Moduna Geçmemesi

Oncelıkle selamlar. Yenı aldıgım Asus Tuf A15 uyku moduna bastıgımda wındoesun wallpaper ekranına atıyor. normalde masaustunde dırek kapanıyor ısık yanıp sonuyordu.Bunu nasıl masaustundekı gıbı yapabılırım. Birde laptopun kapagını kapatınca 1-2 dk sonra wındows duzgun yuklenemedı hatası...
  6. 4

AMD Ryzen 5 Pro 4650g Apu Sisteme Rx 6400 Takarsak Darboğaz Yapar m ?

1660397216 bır de reısler bu PCI uyumlu olmalıymıs bı sıkıntı cıkmaz dımı ???
  7. 4

AMD Ryzen 5 Pro 4650g Apu Sisteme Rx 6400 Takarsak Darboğaz Yapar m ?

Arkadaslar selamlar.Dediğim gibi 4650g pro apu sıstemım var . Ucuz bır ekran kartı olan Rx 6400 takasım var. Darboğaz yapar mı ? Darboğaz sitelerinde ekran kartı kayıtlı degıl o yüzden oralardan bakamadım.
  8. 4

ryzen 3 1200 ile rx 6400 darboğaz yaparmı

merhaba
  9. 4

Kişileri sim karta aktarma

Arkadaslar sa google hesabimdaki kisileri sim karta nasil aktaracagimi bilmiyorum. İce aktar disa aktar her seyi denedim . Oyle bir sey yok .Yardimci olursaniz sevinirim..
  10. 4

Overcooked 2 Bozukluğu

Overcooked 2 epıc gamesten aldım. Oyun ıcıne gırınce hıc bır sey yapılmıyor. Going offlıne yazıyor . Sildim tekrar yukledım duzelmedı. bılgısayarım gereksınımlerı kaldırıyor. ne yapmalıyım ???
  11. 4

APU İşlemciye 2 Katı Ram Taktım İşe Yaramadı

tmmdır deneyecem
  12. 4

hayır kapatmadım nedır acaba o,
  13. 4

e vet aynısından 1615814199 yanı 3600 mhz yazıodu speed de ıksı ıcın de gecerlı demı bu 1615814234 sızce taktıktan sonra ıse yaramaması ımkansız mı 1615814262 ayrıca bı frekans ayarı yapmamıza gerek varmı speed den baska 1615814327 ram frekanları ayrı ayrı mı yukseltılmesı lazım
  14. 4

Amd Ryzen5 Pro 4650g pro ıslemcıme 8 gb varken bır 8 gb daha taktım toplam 16 oldu . ekran kartına verdıgım gb yıde 2 den 4 e cekmeme ragmen cok bır etkı etmedı . bır ayarı mı var bılmıyorum Apu larda enonemlısı ram demıslerdı fakat bır etkısını goremedım bılen varsa yazabılır mı ???
  15. 4

Steam Oyunları Yedekle İle Başkasına Aktarılır mı?

nasıl internet baglantısı olmadan atamaz flashla yedekle dese atılmaz mı
Geri