bende öyle düşünüyorum olsa bile farkeder etmez taş koyacaklarına da eminim ama bir kac kişi cihazları sipariş geçmiş sanırım deneyecekler beklemede...
Sfp yerine gpon sistemi kullanıyorlar bizim ülkemizde. Mümkün ama muhtemelen gpon doğrulayıcı bir sistem yapmışlardır. Teoride mümkün uygulamada kısıtlama...
Bu konu sayfada okuyup anladıgım kadarıyla iss lerimizin evimize koydugu fiber dönüştürücülerde kısıtlayıcı varmış onu kaldırıp rootlarsak harici bir cihaz...
Rica ederim, aşama aşama git yine de; ben aynı sorunu 1200Watt PSU olan 4090'lı sistemde yaşadık. PSU fazlasıyla yeteceği halde mavi ekran yiyip duruyordu...
teşekkürler deneyeceğim ramleri 3000 mhz ye düşüreceğim psu nun yetersiz kaldığını düşünmüyorum sistemde güç çekecek bi eleman yok malum ortalama bi pc 550...
Dump dosyasına baktım, ram ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama önereceğim yollar şu şekilde.
1- Ramleri çıkarıp olduğu yerlere takman
2- Ramleri çıkarıp...
r5 3600 2060 rog psu 550 watt fsp wraith prsim var üstünde sogutucu olarak g skill 3200 lük cl 16 ramler var asus tuf b450 anakart var 2 tane ssd var m2...
daha dün format attım onarıma ihtiyacım oldugunu sanmıyorum kaspersky ı kaldırıp tekrar deneyeceğim o.c 3 yıldır aynı frekansta calısıyor pc sanmıyorum...