444312 isimli üyenin son içerikleri

1. 4

Yardım Küçük klavye önerisi 2K altına.

2k altına numpad olmayan klavye önerisi olan var mı?
  2. 4

Beyler bu virüs ne ?

Birkaç gün önce tam tarama da yaptım. Kafayı yicem sonunda
  3. 4

Cpu %100 kullanımı, bilgisayar donup duruyor.

Beyler bilgisayar donup donup kapanıyo. Veya donuyo ben kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Az önce fc26 açıkken alt tab attım görev yöneticisinden baktım. chrome ve fc26 %100 cpu kullanımı diyordu. Ne yapmam gerekiyor? Problem ne olabilir?
  4. 4

500 TL ALTINA LAPTOP İÇİN MOUSE

Beyler laptop için 500 tl ya altına bi mouse lazım modelleme falanpıyorum. 1 ay aktif kullanacam o yüzden ekstra bir şeye gerek yok
  5. 4

Dc'de konuşurken video sesleri falan karşıya gidiyor

Beyler g335 kulaklık aldım. Oyun oynarken oyunun eski mikrofondan karşıya sekiyor. Youtubedan video izlerken falan tam ses karşıya gidiyor. Çözümü var mı?
  6. 4

Kaspersky bilgisayarı taradı, reset attı. Klavye-mouse çalışmıyor.

kanka götürdük format attı bios güncelledi düzeldi
  7. 4

MOTOKURYE İÇİN BOT ÖNERİSİ VAR MI?

Beyler motokurye için bot önerisi olan var mı? Max 3-4k bütçe var.
  8. 4

Kaspersky bilgisayarı taradı, reset attı. Klavye-mouse çalışmıyor.

Kaspersky indirdim bilgisayarı tarattım, yeniden başlat dedim. Klavye mouse gitti. Işıkları yanıyor ama tık yok. Çıkar tak yaptım slot değiştirdim. Napıcam beyler
  9. 4

Yardım 1k civarı gamepad önerisi

kanka fifa oynuyorsan önerim xbox tarzı gamepad kullanmadıysan, o tarz gamepad alma. ben aldım 1 gün sonra geri verdim ve dualsense aldım. Bu fiyata en garantisi f serisi. ben f310 kullandım bi tık sert ama rahatsız etmezse 2-3 sene takılırsın. benim garanti süresindeyken bir şeyi bozulmuştu...
  10. 4

Yardım Shein'den logitech ürün alacağım orjinal midir? Problem yaşar mıyım?

Agalar trde 3.5k olan ürün indirimle falan 1000 TL'ye denk geliyor, böyle bir şey mümkün mü? Orjinal ürün gelir mi? Orjinal gelirse bile gümrükte problem yaşanır mı? Valla bana mantıklı gelmiyor ülkemizde 3.500 tl olup 1000 TL'ye sorunsuz geleceği. Hiç böyle bir şey deneyimleyen var mı?
  11. 4

Yardım Itopya dan bir bilgisayar aldım. Ve çok pişmanım.

Kanka ben de 1 yıl önce itopyadan hazır sistem aldım. Bazen ayda 1 bazen hafta 1-2 durduk yere donuyor DRRRRRRRRRRRR diye hoparlörden güçlü bi ses geliyo ve 5-10 saniye sonra kasa kapanıp açılıyor. Normalde okul olduğu için ihtiyacım var diye uğraşmadım ama geçen bi arayım müşteri hizmetleriyle...
  12. 4

Pc bi anda donuyor, 5-10 saniye DIIIIT diye ses çıkarıp kapanıyor açılıyor

Neye göre kapandığını hiç anlamıyorum. Bazen lol oynarken bazen chromedayken bazen fifa oynarken. Böyle hatayla karşılaşan oldu mu? Nasıl çözdünüz?
  13. 4

400 tl altına akım korumalı priz önerir misiniz acil? 5'li

https://www.amazon.com.tr/dp/B07CST4766/ref=asc_df_B07CST47661747910940000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07CST4766&linkCode=asn&th=1 Abi 650'ye çıkamazsam bunu alayım mı?
  14. 4

15. 4

500 tl altına 5'li akım korumalı priz var mı?

500 tl altına 5'li akım korumalı priz var mı? Bilgisayar için kullanacam.
Geri