Teşekkürler, OCCT'de ben de 68 dereceyi gördüm maximum. Undervolt yapmadan ne olurdu bilmiyorum ancak şu an Stutter gibi problemler yok takılma falan yok...
i5 14400f im vardı stok fanda occt de 83 derecelere çıkıyordu phantom spirit aldım 62 derece occt testinde şimdi yazın sıcağında 70 lere kadar çıktı...
Merhabalar destekte bulunan herkese teşekkür ederim ancak kurulumu 3 kez tekrarladım. mx4'üm de vardı onu da denedim mx6 ile de denedim. fanlarımı birazcık...
yani ne yapmalıyım sizce? undervolt yaparak performans kaybını engelledim ısıyı da düşürdüm 5200 civarında frekanslar görüyorum 7700x de score ise 19700...
Arkadaşlar selam herkese kolay gelsin, 7700x kullanıyorum REDDIT'te de gördüğüm üzere PEERLES ASSASSIN 120 SE kullanmama rağmen undervoltsuz 95 dereceye...
çözebildiniz mi efendim... bende de aynı sorun var B650 m tomahawk mag msi anakartımda corsair ramlerim var 4x16 64 gb tam olarak aynı sorunu yaşıyorum, son...
Merhabalar MSI MAG TOMAHAWK B650 WIFI anakartım var. Hem hiç bişey takılı deilken sadece pinler takılıyken hem de her şey takılıyken MSI.ROM yaparak FAT32...