inançlı biriysen namaza ve duaya yönel bende işe yaradı ve yarıyor dua kalbe çok iyi geliyor sana bi güvence sağlıyor önemli olan dünyada basına gelen iyi...
ahahhahah o arabayı nereden kiraladın söylede işimiz düşmesin . 40k ya uçakla gidip gelseniz daha ucuz tutardı enailik olmus biraz . o paylastığın şeylerden...
Valla genelde ben önüme ne çıkarsa onu izlerim ama arasından çok işime yarayanlari söyleyeyim. Sızıntı yok kanalı var bu kanal çok iyi profesyonel seviyeden...
abi genel olarak bu işleri öğrenmek istiyorum mesela arabanın conta yandı ne yapcam lastik nasıl değiştirdem evde priz söküldüvyerine nası takıcam gibi gibi
ülkedeki ustaların çoğu vatan haini olmuş halkı dolandırma peşinde öğrenmek lazım bu işleri ufakta olsa. bu işleri nereden öğrenebilirim bi kanal falan var mı
aynen asus çok sorunsuz falan filan;
https://forum.donanimarsivi.com/konu/asus-tuf-vg27aql5a-kronik-coilwhine-sorunu.1256126/
1788366688
mümkün değil fark...
sen indirdin diye iyi olmuyor ne yazık ki. ben bu işin babalarının linkini veriyorum. türkiyedeki üç beş çakalın milletin pcsine trojan rat atmak için...