hocam anakarta bağladım dpyi ve görüntü verdi sorunsuz. dün occt testinde ekran kartında bir sorunda çıkmadı ama halen dp ekran kartına bağlıyken görüntü vermiyor mesela az önce pcyi açtım vermedi görüntüyü kapatıp anakarta taktım verdi. yine dediğim gibi dün mesela sorunsuz ilk açılışta görüntü...
Hocam memtesttende bir şey çıkmadi. Ramler sorunsuz gözüküyor.
1766970272
Ekran kartinda bir şey yok gibi. ramlerde yok. Ben hiç bişey anlamadim bu işten
hocam yani sizin demek istediğiniz hdmi 2.1 ile 120hzden yüksek bir yenileme hızı alabileceğimmi ? Benim monitörüm 2k 180 hz ve ilerde 240 280 hz civari bir monitöre geçeceğim. internette okuduğum kadarıyla hdmi 2.1 4k 120hze kadar destekliyormuş. Tekrar belirtmek isterim bu yaşadığım sorun...
Testin sonucu bu şekilde
1766955640
Hocam dediğiniz doğru olabilir fakat benim yapmak istediğim bu sorunun kesin kaynağını bulup tamamen çözmek. Kablo değişip kullanmaya devam edebilirim belkide hdmi ile bu sorun çözülür fakat bu sorun yinede varolmaya devam edebilir diye düşünüyorum birde hdmi...
tamamdır hocam indirip yapıcam şimdi birde eklemek istediğim bir husus daha sistemde bunun dışında herhangi bir sorunum yok yani oyunlarda fps düşüklüğü, performans sorunları vs vs gibi sorunlar yok bilginiz olsun
1766954648
hocam ben 1 gün görüntü alıyorum 1 gün alamıyorum hiç belli olmuyor...
merhaba 2 farklı dp kablosu denedim. başka bir 3. kablo ile deneme fırsatım olmadı ama kablomu sorun bilmiyorum. ekran kartım xfx rx 6800 monitör ise Lenovo R27QE
1766954434
xmp kapa aç denedim hocam sorun aynı. ekran kartımda rgb yok ama onun dışında bütün fanlar dönüyo ve rgbler yanıyor...
Herkese merhabalar. Yaklaşık son 3 aydır yaşadığım bir sorunla ilgili yardıma ihtiyacım var. Eylül ayında sistemimi AM4’ten AM5’e yükselttim; yani bildiğiniz üzere anakart, işlemci ve RAM’imi değiştirdim. Bu değişiklikleri yaptıktan yaklaşık 3–4 hafta sonra, bilgisayarı açtığımda görüntü alamama...
am5 geçmeden psu yeterlimi diye vs hem psu calculator sitelerine hemde burda 1 den fazla kez konu açtım ve herkes bu psunun sisteme rahatça yeteceğini söyledi bilemiyorum