Tek istediğim özelliği otomatik çift taraflı yazması yani duplex özelliği. Brother DCP-T530Dw'yi buldum sizce nasıldır? Brother'lar sağlam mıdır? Şu anki yazıcım HP Smart tank 515 ve renkli mürekkepi bozuldu, baskı kalitesi de hep çizgiliydi. O yüzden HP'ye karşı ön yargım var.
Ürün elime sonraki gün ulaştı ve şu zamana kadar test ettim. Vaat edilen güç rezervine sahip ve tarasımı gayet hoş. Maalesef fiyatı yükselmiş. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Ürün elime ulaştı. Kutulama vs. çok iyi. İçinden garanti belgesi çıkıyor Seiko kaşeli ve Aydın saat garantisi kaşede ise Gündüz Saat var. Satın alım tarihi kaşeli ve imzalı. Orijinallik konusunda şüphem yok. Saat genel olarak çok iyi, beklentimin üstünde. Tek sorunu kayışı kumaş gibi bekliyordum...
Güvenilir. Seiko'nun resmi satıcısıymış. Olumsuz bir yorumu da yok. Saat bugün elime ulaşacak. Varınca yorumumu yazarım.
Fields watch diye geçiyor bu tasarım. Farklı renkleri de var ancak indirimde değil.
Canlı yayın ve online toplantı için lazım. Oyun için kullanılmayacak. Ses kalitesi ve uzun ömürlülük benim için önemli. Maono ve Fifine markalarını yeni duydum bunun dışında HyperX mikrofonları da bütçeme uygun var gibi. Önerebileceğiniz modeller nelerdir, şimdiden teşekkürler?
Hocam dün de aynısı oldu başkasının kuponu girip kapatınca iptal oldu yarım saat müşteri hizmetleriyle tartıştım. Eğer daha yüksek veren çıkmazsa satın alma ekranında size yazarım, alt tab yapınca gittiydi çünkü.